"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member | FIAT Tipo Team
Arkadaşlar 94 Tipo sahibiyim.Çok memnunum.YakıTından şikayetçiyim ve doğal olarakta yol tutuşundan memnun değilim.Görünüş açısından hayranıyım otomobilimi seviyorum.BEN DAHA İYİSİNİ ALANA KADAR EN İYİSİ BU!Tipo ile ilgili sorusu olan varsa bekliyorum.hmm bu arada İZMİR'liyim... |
| | |
| | #2 |
| Junior Member | Re: FIAT Tipo Team ![]() işTe benim Tipo'm arkadaşlar karşınızda...DEWAMMM |
| | |
| | #4 |
| Snek Vız vız vız........! | Re: FIAT Tipo Team
Ya bendede var Tipo hastalığı acayip bir araba ne yapsan yakışıyo arabaya. Nazar değmesin.. Eğer ÖSS'yi kaznırsam babamın sözü var Ya temiz Mirafiori bulursak Mirafiori bulamassak tipo alcaz bakalım inş bu sene kazanırız.
__________________ Bir İnsanın Onuru Mensubu Olduğu Bir Milletin Yüceliği Ve Şerefi İle Eşdeğerdir..! |
| | |
| | #5 | |
| Junior Member | Re: FIAT Tipo Team Alıntı:
Allah en kralını sanada nasip eTsin Kardeşim herşey gönlünce olsun... | |
| | |
| | #6 |
| Snek Vız vız vız........! | Re: FIAT Tipo Team Teşekkürederim abim.
__________________ Bir İnsanın Onuru Mensubu Olduğu Bir Milletin Yüceliği Ve Şerefi İle Eşdeğerdir..! |
| | |
| | #7 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 02-03-2007
| Re: FIAT Tipo Team
arkadaşlar tipoya çıkma olarak en uygun çelik jantları nerde buluruz.. daha yenı toplamaya basladım arkadaslar arabayı neler yapmam gerktıgı hakkında bılgi verirmisiniz.
|
| | |
| | #8 | |
| Junior Member | Re: FIAT Tipo Team Alıntı:
Bu arada ilk kazamıda gerçekleştirdim arkadaşlar siz siz olun tokat atarken dikkat li olun kamyonlara filan sinyal vermeden şerit değiştirenlere dikkat etmelisiniz fotosunu koyucam aracın sanayide şu anda mağdur durumdayım maalesef | |
| | |
| | #9 |
araba iyi durumda 97 model modifiye olarak görüntüsümde degısıklık yapmak ıstıyorum...safir mavisi üstünde hala daha orjınal teyıbı var...bunları degıstırmem gerenk ne gıder neler olur dıye soruyorum.. |
| | |
| | #10 |
bu arada gecmıs olsun
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|