"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 11-03-2007
| Doğan SLX e Hidrolik Direksiyon
Merhaba. 1994 model Doğan SLX' im var. Direksiyonu normal yani hidrolik direksiyon değil. Doğan SLX in daha üst modellerinden birisinden çıkma hidrolik direksiyon takımı bulsam bunu benim arabaya adapte edebilir miyim? (Araba konusunda yeniyimde, alet edevatın tam adını bilmiyorum, direksiyondan tekere olan bağlantıya kadarki kısmı işte adı herneyse onu diyorum.) |
| | |
| | #2 |
| Jeolog Kayıt Tarihi: 06-03-2007
| Re: Doğan SLX e Hidrolik Direksiyon
arkadaşım direksiyon kutusunu değiştirmek istiyosun sen anlaşılan. gidip değiştirceğin yerleri araştır bence önce ve çıkma almazsan kazanırsın çünkü sıfırları sa çok pahalı değil bende doğan kullanıyorum hiçbir paröası pahalı değil dşreksiyon kutusu da değildir. arabana uyum sorunu olmaz 94le 95 arasında hiç fark yok çünkü kolay gelsin sana
|
| | |
| | #3 |
Cevap için teşekkürler. Açıkcası araba konusunda çok çok çok yeniyim. Pek bilgim ve tecrübem yok. O yüzden kutusunu değiştirmek yeterli mi bilmiyorum. Benim istediğim, normal kara direksiyonu hidrolik direksiyon yapmak. Neleri değiştirmek gerekiyor bilmiyorum yani. Dediğiniz gibi sanayiye gidip bir araştırayım... |
| | |
| | #4 |
2000 Lira. masraf çıkardılar hidrolik direksiyona çevirmek için. ![]() Bu parayı verene kadar arabayı 7000 liraya satıp 2000 lira daha koyup Renault 19 alırım. |
| | |
| | #5 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 14-03-2007
merhaba kardeş bende de 93 model dogan slx var,ben bir arkadaşdan duydugumu söyleyim çıkma hidrolikler düzlere uyum saglamıyormuş randuman alamadım dedi,bende arabamı çok seviyorum bende hidrolik çıkma takayım dedim bunları duyunca geri vaz geçtim sana kolay gelsin |
| | |
| | #6 |
| mutluluklar komada... | Re: Doğan SLX e Hidrolik Direksiyon
en iisi sat baska araç al |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|