"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member | Bİ bakarmısınız
Siteye Yeni üye Oldum Ve Şahin S 98 Adlı Konuda Plenga Adlı arkadasın aracındaki Tamponlardan yaptırmak isityrum Ve Nerde Yaptıracagımı Bilmiyorum Bu tamponu Kaportacıya felan mı yaptıracaz Yoksa HAzır mı Almam Lazım O ek parcayı Maliyetini Bilen arkadaslarda Maliyetini Yazarlarsa Memnun Olurum Bİ Yardımcı Olursanız Sevinirim Teşekkürler |
| | |
| | #2 |
| bağa bişi olmazz |
o konuda yazıp sorsan aynı mesajı Plenga adlı arkadaş daha sağlıklı bilgi verir aslında..
|
| | |
| | #3 |
| Junior Member |
Onun Konusunada Cvp Yazdım ama Daha Hala Bi Cvp gelmedi. bilen arkadaslardan ricam Yardım Edin Nerden Nasıl alıcagıma yada nerde yaptıracagımla ilgili bi bilgi verirmisiniz |
| | |
| | #4 |
| Junior Member |
19 Kişi Bakmıs Yokmu Bilen Allah AŞkına?
|
| | |
| | #5 |
| bağa bişi olmazz |
öncelikle şunu diyebilirim,fibercilerde yapılır o tür olaylar..görmek istiyorum o aracı,konunun linkini buraya yapıştırabilir misin bi bakayım,ona göre yardımcı olmaya çalışırım..
|
| | |
| | #6 |
| Junior Member | |
| | |
| | #7 |
| Junior Member |
/forum/f177/sahin-s-98-a-68079/
|
| | |
| | #8 |
| Junior Member |
buyur abi burda basına modifiye.com eklersin
|
| | |
| | #9 |
| bağa bişi olmazz |
bu şekil olmuyo ya bak şöyle yap..o konuyu aç ve üstteki adres boşluğunda yazanların hepsini kopyala sonra buraya yapıştır o zaman açar..
|
| | |
| | #10 |
| Junior Member | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|