"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 17-12-2007
|
Merhaba Ben ÖzgÜr 2 Ay Kadar Oldu 1979 Model 131 Şahİn Aldim. Motorunu Yaptirdim. Ama Bİr Eklentİsİ Yok.motorun Yanİİ. Sonra Boyaya Soktuk Arabayi Şİmdİ Boyandi Ve Elektrİk Tesİsati Sifirdan Yapilacak. Daha Sonra Motoru ÜstÜne Atilacak İÇİnİn DÖŞemesİnİde Yenİlemek İstİyorum Onuda Slx DÖŞeme Yaptimaya Karar Verdİm. Arabanin YÜrÜrÜ Şasesİ Laportasi SaĞlam Motorda İyİ Durumdaydi Sadece Sekmanlari Ve Kol Yataklarini DeĞİŞtİm Elden GeÇsİn Dedİm Vede Komple SÖkÜlÜp ParÖalari Tek Tek Yikandiktan Sonra Topladik. Benİm Sorunum Motorda Beygİr ArtiŞini Nasil SaĞlayabİlİrİm Bu ParÇalari Nerden Bulurum Bİrde Şase GÜÇlendİrmesİnİ Nasil Yaparim. ArkadaŞlar Bana Yardimci Olursaniz Sİzlere Mİnnet Duyarim Şİmdİden TeŞekkÜrler |
| | |
| | #2 |
| ViRtUeEeE |
valla tam olarak bilmem ama senin aracına yapalabilecek motor modifikasyonu sanırsam kapak taşlama dereceli egzantrik filtre ve ogzost vs gibi şeyler olabilir ama tam detaylı bilgiyi bu tür arabalara uygulama yapan varsa aramızda onlar daha çok yardımcı olabilr
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 03-03-2007
|
bendede sahin var kardesim sadece beğgir istiyosan ve aynı zamnda cok pahalı olmasın diyosan bence headers tak kompel el yapımı bi eksoz krom hava filtresi hem de cok tatlı bi seste alırsın bende ki böle cok olmasada kalkısta fark ediyo! |
| | |
| | #4 |
| Bu AşK hİç BiTmEYecek !! Kayıt Tarihi: 08-05-2008 Şehir: Ankara Otomobil: efsane Serçe
|
bu araçların motoruna yapılabilecek en iyi ve en ucuz yöntem; tofaş kutu içi performans hava filtresi,performans bujiler ve performans eksoz demiyorum çünkü bunlar atmosferiklerde sadece belirgin bir rahatlama sağlar güce katkısı olmaz. aynı uygulamalar benim 92 serçede var. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|