"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| JuDaS | bu onu benim beynimi yedi kimse adam gibi bişe bilmiyo abi bu unonun hangisinde devir saati vardır ? ayrıca bunun hangisi karbüratörlüdür yani tüp takılabilir ? bide sx sxie 1.4ie 70s falan hangini almak lazım ayrıca bu uno çok sorun açarmış benim başıma abi ? bana yardımcı oLursanız sevinirim ayrıca fiyatlar ne durumda arkadaşlar (en önemLisi buu) |
| | |
| | #2 |
| ZugoR |
Bizde 5 sene önce uno alacaktık kia pride aldık hiç başımız ağrımadı 1.3 enj.75bg fiyatıda uno fiyatında
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #3 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
atüp için karbiratörlü olmasına gerek yok öncelikle artık, sanırım 00' sx lerde devir saati var.. 5.000 YTL den başlar temizliğine göre çıkar... uno güzel arabadır ayrıca bence tatmin edecekse o tarz bir araba uno iyibir tercih... |
| | |
| | #4 |
| Team Lada |
yeni model uno al bin yakıtı falan hesaplı.. şimdiden hayırlı olsun
|
| | |
| | #5 |
| JuDaS | arkadaşlar çok saolun teşekkür ederim ama uno için çok savurur diyolar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|