Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Otomobil Marka Takımları > Tofaş - Fiat

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 27-12-2007, 22:17   #1
Junior Member

acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen

Ben ÖzgÜr

2 Ay Kadar Oldu 1979 Model 131 Şahİn Aldim. Motorunu Yaptirdim. Ama Bİr Eklentİsİ Yok.motorun Yanİİ. Sonra Boyaya Soktuk Arabayi Şİmdİ Boyandi Ve Elektrİk Tesİsati Sifirdan Yapilacak. Daha Sonra Motoru ÜstÜne Atilacak İÇİnİn DÖŞemesİnİde Yenİlemek İstİyorum Onuda Slx DÖŞeme Yaptimaya Karar Verdİm. Arabanin YÜrÜrÜ Şasesİ Laportasi SaĞlam
Motorda İyİ Durumdaydi Sadece Sekmanlari Ve Kol Yataklarini DeĞİŞtİm Elden GeÇsİn Dedİm Vede Komple SÖkÜlÜp ParÖalari Tek Tek Yikandiktan Sonra Topladik. Benİm Sorunum Motorda Beygİr ArtiŞini Nasil SaĞlayabİlİrİm Bu ParÇalari Nerden Bulurum Bİrde Şase GÜÇlendİrmesİnİ Nasil Yaparim.

ArkadaŞlar Bana Yardimci Olursaniz Sİzlere Mİnnet Duyarim Şİmdİden TeŞekkÜrler

altuntas1980 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-01-2008, 18:44   #2
Junior Member

özgür arkadaşım bende de şahin var açıkçası tofaş arabası kullanıyoruz ve gerçekçi olmak gerekirse çok fazla bi performas değişikliği yapılamaz yapılsada çokda randuman alınmıyo kendi arkadaşlarımdan da biliyorum o yüzden tofaşın en güzeli STD yani orjinalidir motor dışında bir çok şey yapabilirsin ama saygılar

plenga Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları