"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | 18 Mart Mercedes+BMW Ankara Buluşması
Konumuz hayırlı uğurlu olsun. Bazı takımlar bu buluşmayı üstlense de bu bir ortak buluşmadır. Şu an için ortada 2 takım var bildiğiniz üzere BMW ve Mercedes-Benz olmak üzere. Artı bir de Team Ford olacak galiba. İstanbul tayfası 17 Mart akşamı gelip 18 öğlen gibi dönmeyi planlıyor. Team Mercedes-Benz üyesi olan olmayan herkes davetlidir. Gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.Katılımcılar; executive erkin006 The KrAl OmerRS thekillingroad blackjack t1022 max-ime Diesel kompressor cHeeRs atomkarınca zdd maxpower Görkem-06 . . .
__________________ www.OTVYEHAYIR.com Mesajı son düzenleyen executive : 06-03-2007 - 22:47 Sebep: güncelleme... |
| | |
| | #2 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Re: Team Mercedes 18 Mart Ankara Buluşması
hayırlı olsun ![]() demirbaş olarak adımız en üstlerde eriş
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
ah be yıne gelemıyecem bı tanısamadık motor dıreksıyon sınavı var galıba o hafta eve gıtmem lazım
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member | Re: Team Mercedes 18 Mart Ankara Buluşması
Evet ya, Tan ağbi, Erkin, sen bi de ben. Takımın üst düzey kişileri birarada olacaktı... Bu arada Sancar da ben gelemeyeceğim diyordu. Onun da ehliyet zımbırtısı varmış.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #6 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
of bende uzgunum valla sızlerle bırebır tanısma fırsatını yakalıyamadıgım ıcın hazır tum tek tabanca yonetım kurulu toplantısı da yapardık
|
| | |
| | #7 | |
| MdfyM Team | Re: Team Mercedes 18 Mart Ankara Buluşması Alıntı:
| |
| | |
| | #8 |
ama belkı o gun degılse cumartesı ıse sınav o gune gerı donebılırım belkı bısey ler ayarlamaya calısacam gelebılme ıhtımalım var ınsallah olur
|
| | |
| | #9 |
| Senior Member | Re: Team Mercedes 18 Mart Ankara Buluşması
Pazar sabahı falan yetişebilirsen iyi olur aslında.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #10 |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005
eriş ekle ...... program nedır ? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|