"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| VD 7945 Kayıt Tarihi: 24-08-2007 Şehir: istanbuul Yaş: 20 Otomobil: Vectra b 2.0
| yolda kaldım
arkadaşlar bugün yolda kaldım, ne yazıkki arabanın şarj motoru iflas etti ve akü de patlamak üzereymiş..!!! Ne yaptın sen nasıl bir opel kullanıcısısın diye sormayın oldu, uzun hikaye sizce masraf aşağı yukarı ne kadardır. Opelin küçükyalı yetkili servisinde araba. Bir fikri tahimini, bilgisi olan warsa yardımcı olabilirmi? Teşekkürler şimdiden...
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: yolda kaldım
Arabayı bıraktığın servise sormadın mı ne kadar tutar diye? Kaskodan yapılmayacaksa değişecek her parçanın fiyatını önceden söylemek zorundalar, senin onayını almadan parça değiştiremezler.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| Senior Member | Re: yolda kaldım
Sorun kayışlardan olabilir. A kasada da başımıza gelmişti, o kadar büyük bir masrafı yok.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #4 |
| VD 7945 Kayıt Tarihi: 24-08-2007 Şehir: istanbuul Yaş: 20 Otomobil: Vectra b 2.0
| Re: yolda kaldım
benim acelem olduğu için pedere bıraktım arabayı nesye daha sonra gittim ertesi gün arabanın durumunu görmeye sağolsun yaşar usta çok yardımcı oldu küçükyalı servisteki gitmişken ön balatalar, bujiler, şarj motoru yandığı için o tamamen değişti, klima fanında sürtme wardı o falan yapıldı. Bunun gibi 1 2 küçük iş daha işçilik dahil 650 mlyon gibi bana kalırsa uygun bi fiyata çıktı. Çok yardımcı oluyolar gerçekten orda yol yardımı da werdiler sağolsunlar. Reklam gibi olmasın ama opelinize iyi bakıyolar.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|