"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 19-02-2007
| xenon hakkında yardım
arkadaslar 97 model opel vectra gls var aracıma xenon taktırmayı düşnüyrm acaba olurmu bi fikrinizi alıyım dedim
|
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
olur. Uzakdoğu işi dönüşüm kitleri mevcut. ancak desensiz cama sahip olduğundan çok kötü dağılır. hiç hoş görünmez .. size tavsiyem önce makyajlı kasa nın desensiz farlarına geçin çok kolay bir modifiye.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Asabi member Kayıt Tarihi: 01-04-2008 Şehir: İstanbul Yaş: 25 Otomobil: Hyundai Accent
|
Kardeşim yeri gelmişken bende sorayım bendede 2001 accent var bi ara bende düşünüyodum ama cesaret edemedim benim arabayada olurmu
|
| | |
| | #4 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Olmaz. Sonradan xenon takılmaz... Teknik olarak takılamamasından değil, takılan ürünün karşıdan gelen insanların gözünü alarak trafiği tehlikeye soktuğu için takılmaz...
__________________ Team VW |
| | |
| | #5 | |
| Member Kayıt Tarihi: 27-11-2007
| Alıntı:
ve far yikama sistemi lazim, yoksa arkadas dedi gibi bi ise yaramiyor. hatda diger trafikde olan kisilere zarar veriyorsun. sirf bi xenon 6000-8000k ampüle olmiyor bu is. yapcaksan 100% dogru yapman lazim. ona da sensörler lazim, lambalari acinca xenonlar yol ayari yapiyor fazla yüksekden yanmasin diye. ![]() orjinal vectra b xenon ^^ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|