"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| VD 7945 Kayıt Tarihi: 24-08-2007 Şehir: istanbuul Yaş: 20 Otomobil: Vectra b 2.0
| vectra b yay
arkadaşlar satılık 2. el yada 0 vectra b için marka farketmeksizin yay arıyorum, tercihen 5 lik. Sağı solu araştırdım, piyasada hiç olmadığını sölediler elinde olanlarda çok yüksek fiyattan veriyolar. Bi bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürlerr
|
| | |
| | #2 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
omplerde 5 lık var bakabilirsın... onun dısında bılmıorum.. bıraz sert olur bılıosun sanırım.. hee bide apde olması lazım 5 lık...
|
| | |
| | #3 |
| İRMSCHER VECTRA & (BMW) Kayıt Tarihi: 08-01-2005 Yaş: 24
|
yaklaşık 1.5 ay önce apexi aldım aksaydan. küçük bir anlaşmazlık üzerine 285 tl lik yayları 220 aldım yanlış fiyat veriler sonra da laf ağızdan cıktığı için indirimli aldım.. aracın yol tutuşu arttı ve salınım yok denecek kadar azaldı.ama anlayamadığım bi şekilde arka sol lastik cok yaylanıca sürtüyor. ve feci sert oldu. 3.5 cm fark etti ama o bile aracın karakterini değiştirmeye yetti. 5 lik alırsan başın ağrıya bilir. benim arac 96 b ve bu yaylar ona tam geldi. komfor cok düşmesin diyorsan apexi tavsiye ederim. |
| | |
| | #4 |
| VD 7945 Kayıt Tarihi: 24-08-2007 Şehir: istanbuul Yaş: 20 Otomobil: Vectra b 2.0
|
ag aldım 3.5 cmlik daha bugün takıldı ön çamurluk seviyesindende olsa gerek arkaya göree biraz yüksek gözüküyor ama usta 1 2 hafta içinde iyice oturur, bu yükselti kaybolur dedi, ne kadar doğru bilmiyorum tabi, çok rahatsızlık verdi şahsen bana
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|