"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| İRMSCHER VECTRA & (BMW) Kayıt Tarihi: 08-01-2005 Yaş: 24
| Vectra B spor helezon yay / amortisör
arkadaşlar 96 model B kasa aracıma en uygun spor yay-amortisör grubunu arıyorum. irmscher ön tampon, bsa jantlar, dunlop lastikler, füme GT stoplar, spider arka ve yan marşpiyeler, logo iptali, yeni vectra farları ve ses sistemiyle aracımdan memnunum fakat bütün amortisörlerin patlak olduğunu düşünüyorum. uzun bir süre istanbuldan ayrı kalmıştım babam bakım yapmamış arabaya ve yürüyen aksam gitmiş cok ucuk fiyatlarla karşılaşmadan bu tür parçalara nasıl nerden ulaşırım. deneyimli bir cok arkadaşa görüyorum forumda.. eski bir üyeyim ama oldukça zaman gerci takip edemeyeli yardımcı olursanız sevinirrim. bu arada küçük bir yarışta gecirdiğim kaza yüzünden kaybettiğim arka spoylerimin yerine bu araca tam uyabilecek dtm yada bu tarz bir spoiler arıyorum ilgilenenler varsa yorumlarını bekliyorum.. teşekkürler ![]() aracın son hali.. Mesajı son düzenleyen joker rj : 21-01-2008 - 03:04 Sebep: resim ekleme.. |
| | |
| | #2 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
öntamponun çok gusel.. zamanında çok bakmıstım.. ben vogtland kulanıorum 3.5 luk konforlu yay ıstıosan tavsıye ederım.... onun dısında konı amortısor kullanabılırsın ama pahalıdır.. 800 fılan.. jantalarıda deıstır ayrıca..
__________________ |
| | |
| | #3 |
|
janları cok severek aldım babayı o kadar kandırmaya calıştım 16 yada 17 likler için ama i.ne lastikci alma dedi sonunda bunları aldım. ama yakın zmanda arac benim elime gecicek ve aynı şanların 17 liklerini yazın kullanmak için alıcam. tampon ise yüksek hızla bir tırın altına girmiş özel bir vectradan cıktı....
|
| | |
| | #4 |
| İZMİRLİCEM |
ön çok güzel arkayada bişiler yap tampon i500 galiba.ön şekil,ama jantla arkalarada bişi yap
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #5 | |
| İZMİRLİCEM | Alıntı:
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS | |
| | |
| | #6 |
| tampon almanyadan geldi. ilk sahibi istanbul sefaköy oto mezarlığındaki bir abimiz orjinal saab 17 lik jantlardan tutunda full irmscher parcaları uygulatmıştı özel v6 ya. askere gitmiş ve aracı dükkanda bırakmıştı. asker izninden geldiğinde araca atlayıp otobanda hız yaparken tır altına girince vectra sadece bir demir yıgınına dönmüştü son halini gördümgümde sadece a sütunun altı duruyordu tamamen parcalamışlardı aracı. tamponuı zor zar o kırık catlaklarıyla 90 avroya aldım. bütün masrafları sac özel macun astar ve boya ile bana bin liraya yaklaşmıştı. saolsun baba gecen gün gene vurdu parcaladı altını.. ama yine yaptırıcam. orjinal kullanınca bambaşka oluyor aracın önü oldukça stabil gidiyor ve güven veriyor. birde spoiler olsa da arkasınıda bastırabilsem..
|
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-01-2008 Şehir: İstanbuL Yaş: 22 Otomobil: megane ıı
|
güle güle kullannnnn |
| | |
| | #8 |
|
yay için önerilerinize gerek kalmadı.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|