"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-03-2007 Yaş: 30
| Vectra artık turbo...!
arkadaşlar vectraya turbo takmayı düşünüyoruz ama bır turlu istedığımız parçaları temın edemıyoruz , o kadar araştırma yaptık kımden temın edebıleceğimizi hala bulamadık .forget piston, garrett turbo vs. eksık olan butun parçaları nereden temın edebılırım. adres ,telefon artık parça bulabıleceğimiz her turlu ırtıbat numarasına ihtiyacım var..bu konuyla ilgili yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.. şimdiden teşekkurler.. Mesajı son düzenleyen leon20 : 12-06-2007 - 20:31 |
| | |
| | #2 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| Re: Vectra b için turbo
Konuşamadık bu konuyu düzgünce, bugun bilgili bi arkadaş ile irtibata geçip sizin msn adresinizi veriyim isterseniz?
|
| | |
| | #3 |
| İZMİRLİCEM | Re: Vectra b için turbo
istanbulda ya performanceshop,yada paşaoğlunda vardır galiba
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #4 | |
| Re: Vectra b için turbo Alıntı:
ayrıca kadır abınlede konuştuk ondan da bır sonuç alamadık ben boyle bırşey yapmadım dedı.. | |
| | |
| | #5 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
abi bu vectra x20xe motor mu ? yoksa 1,6 lar üzerindemi çalışacaksınız ??
|
| | |
| | #6 | |
varmı bu motor uzerınde çalışan tanıdığın yada parça temını edebıleceğimiz yada bılgı alabıleceğimiz bırıleri? | |
| | |
| | #7 |
İzmir de best servis özel turbo kitleri getiriyor daha önce yazdığımı hatırlıyorum sanki ![]() ama yok ben kendim uğraşıcam dersen bence revizyondan geçmiş çıkma bir turbo bulman daha mantıklı. forged işlerini özel ölçü sparişi vermeden halledebilirsin . forumda vectra-tuner nickli bir üyemiz 8v vectrayı önce c20xe ondanda c20let e çevirdi... bence hazır kit almayacaksanız baya çıkma kovalayacaksınız gibime geliyor.. nerdeyse herşeyi sizin yapmanız gerekiyor. hazır olarak çok zor |
| | |
| | #8 | |
revızyondan geçmiş bır turbo işimizi görmez yarı yolda bırakır bızı, garet takıcaz ama manıfolt bulamıyoruz, forgeti araştırdım ama istediğimiz ölçülerde yok, bunu nasıl hallederiz bunu düşünüyoruz özel sipariş vermek istesem nereden halledebilirim.? bu konuda yardımcı olabılırmısın? o dedığın arkadaşla telefonla görüştük yanlış hatırlamıyorsam a kasa vectrası vardı.calıbra motorunu almış koymuş kendı arabasına yanlış hatırlamıyorsam , o arkadaşında bır yararı olmadı bana teknık açıdan..bızde düşündük c2o let motoru alıp kondurmayı ama yasal olarak başımız ağrıyacak. artık bızde en sonunda senın gibi düşünmeye başladık bazı parçalar hariç, diğer yapılabılecek parçaları kendimiz yaptırmayı düşünüyüruz..ama pistonları nereden yaptıracaz onu düşünüyoruz.. sıyırmak uzereyız..ama hırs yaptık..yapacağız.. yınede her turlu bılgıye ihtiyaç duyuyoruz..ilgin için teşekkur ederımm. | |
| | |
| | #9 |
sıkıştırma oranını belirlediyseniz ; www.jepistons.com yabancı dil varsa burda istediğiniz ölçülerde piston spariş edebilirsiniz. tabi parasal yönünü hesaba katmadım |
| | |
| | #10 |
bende buldum bır tane şimdi turkıyeden http://www.ilarslan.com.tr/ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|