"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| İZMİRLİCEM | Vectra B Hoparlör,egzoz
arkadaşlar bizim bu hoparlörler kaç cm?bide vectrada hangi egzoz daha iyi ses ve güç verir?ben sebring düşünüyorum 120mm,kat iptali.yoksa komple düz borumu yaptırsam ortayıda iptalmi etsem
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #2 |
| VD 7945 Kayıt Tarihi: 24-08-2007 Şehir: istanbuul Yaş: 20 Otomobil: Vectra b 2.0
|
valla kardeşş hoparlür konusunda yardım edemicem ama son susturucu olarak magnex oval kullanıyorum. Ses önemli diyosan sesi oldukça güzel, ortaya ise benim fikrimce, düz boru yaptırma aşırı fazla ses yapar bence kat iptali yapabilirsin, yada ortaya supersprint' in falan spor susturcularından falan taktırabilirsin.
|
| | |
| | #3 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
allah ne verdiyse düz boru çekersen başın ağrır bence katı iptal et ozman se shoş çıkıyo. ayrıca bunlarla bir güç elde edebiliceğini zannetmiyorum |
| | |
| | #4 |
| İZMİRLİCEM |
çok saolun biliorum pek bi performans etki etmez,kat iptal etcem en iyisi zaten ortayıda iptal edersem AYNASIZLARLA KANKİ OLURUZ
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #5 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 11-10-2008 Şehir: kırşehir Otomobil: vectra b 1.6 16v
|
önler 16.5 cm
|
| | |
| | #6 | |
| Member Kayıt Tarihi: 27-11-2007
| haklisinama her haparlörler olmiyo orjinal deliklerine, ya pioneerden opel icin özel alcaksin. yada orjinalarin plastik cercevesini haparlörden makasla cikartcaksin ve aldin sistemin deliklerini uydurmaya bakcan. Alıntı:
hahahahaha... iyi güldüm, süper ![]() ![]() öle olsa ozaman chip, header vs vs satan sirketler iflaz eder... eksozdan güc bekleme, sirf eksoz takinca hic birseye yaramiyor anca ses... ben 900 kusur € harcadim anca 4-5hp fazla olasi icin | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|