"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| VD 7945 Kayıt Tarihi: 24-08-2007 Şehir: istanbuul Yaş: 20 Otomobil: Vectra b 2.0
| vectra B direksiyon sorunu
Merhaba arkadaşlar. Benim vectra 8 yaşında bu yaşına rağmen henüz 60 binde olan bir araba. Direksiyonu bazen çevirirken garip bir ses geliyor. Servis pompa dedi ama bildiğiniz gibi bazı servisler uyanıklık yapıp para kazanmak için özellikle parça değiştirtiyolar. Böyle birşey başıma gelsin istemedğim için sizin deneyimlerinizden ve bilgilerinizden yararlanıyım dedim. Sizce hidrolik pompası dışında bir ihtimal warmı?
|
| | |
| | #2 |
| VD 7945 Kayıt Tarihi: 24-08-2007 Şehir: istanbuul Yaş: 20 Otomobil: Vectra b 2.0
| Re: vectra B direksiyon sorunu-kaporta boya
başka başlık açmamak için arabamla ilgili bir sorunuda yine burda belirtiyim dedim. arabayı kaporta boyaya sokmayı düşünüyorum çok ciddi boya sorunları yok ama başka şekildede hallolmıcak gibi bu çizikler. Servis boya için parça başına 110 ytl dedi, işçilik hariç sizce de pahallı değilmi yoksa normalmi bildiğiniz kaporta boya yaptırabileceğim tanıdıklarınız varsa yönlendirmeniz mümkünmü acaba. Teşekkürler.
|
| | |
| | #3 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| Re: vectra B direksiyon sorunu
dıreksıyondakı sesı ara ara bizdede yapıyor, önemlı bişi deıl demişlerdi ztn.. .. boyama işi pahalı gibi...
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
| Re: vectra B direksiyon sorunu
Direksiyon pompası |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|