"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| VD 7945 Kayıt Tarihi: 24-08-2007 Şehir: istanbuul Yaş: 20 Otomobil: Vectra b 2.0
| ufaktan başlamak lazım artık
Merhaba arkadaşlar artık ufaktan temel modifiye işlemelrine girmek istiyorum ama tecrübesiz olduğum içinde açıkçası paramı sokağa atmak istemiyorum aynı zamanda öğrenciyimde bunu da belirtmem lazım sanırım İlk olarak hava filtresi, chip ve son susturucuyla başlamak istiyorum. Hava filtresi için kapalı olarak, bu war http://www.eliftuning.com/index.php?...=3113&k_id=450 fakat alcağım performans ve ses(özellikle) konularında şüpheliyim. Biraz daha paraya kıyıp aluminyum borulu bir kit alırsam çok farkedermi normal açık filtreye göre? Chip olarak arabamın beyni programlanabilirmi(X20XEV)? Yane yenisini almadan zamanlamalarla falan oynayıpmı bu işi halletsem yoksa biraz daha paraya kıyıp wimmer yada superchipsmi yaptırsam? Son susturucu olarakta benim vectra B kullanan bir arkadaşın önerebileceği bir marka, bir usta varmı? Ancak daha sonra elime para geçtiğinde komple egzoz değiştirmeyi düşünüyorum, kısacası uyum sorunuda çıkartmıcak birşey olabilrimi? Kusura bakmayın biraz uzun yazarak gözlerinizi ağrıttım ama daha tecrübel insanların tavsiyelerine ihtiyacım war, Şimdiden çok çok teşekkürler. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|