"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| | Bumudur qösteri? | |
İlk Stickerimizi yapıştırdık... ![]() ![]() Arkadaslar bu stickerdan isteyenler Lütfen bana bildirsin.. istediqiniz renk olabilir ayrıca Team Opelin Altına istediqinizi yazdırmakta özgürsünüz... __________________________________________________ _______________________ Arkadaşlar Yapacaqımız Sticker yazı stili ve modeli aş**ıdaki gibidir.. her team opel üyesinin kendi adı veya rumuzu yazılacaktır.. '' eger bu şekil olmamıs ben arabama yapıstırmam diyorsanız, görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.. '' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu saatte bu kdr oluyo yarın devam ederiz Mesajı son düzenleyen Rhythmus : 09-05-2006 - 17:16 |
| |
| | #2 |
| cortez Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Team Opel Sticker Tasarımları..
güzek ve deişik olmuş Murat... ![]() başka çalışmalarda bekliyoruz |
| |
| | #3 |
| BLUCOUPE | Re: Team Opel Sticker Tasarımları.. güzel olmuş murat eline sağlık |
| |
| | #4 |
| BLUCOUPE | Re: Team Opel Sticker Tasarımları..
EMRE83 olmamış onu Blucoupe yapak yaw |
| |
| | #5 |
| -ß&Ď- Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 23
-Hmm eline sağlık murat güzel olmuş tuttum vallah..
__________________ -BİRİLERİ YAKMAKTAN SÖZ EDİYOR BU SEMTİ TANIŞMAK İSTİYORUM NE KADAR YÜREKLİ .. |
| |
| | #6 |
| Re: Team Opel Sticker Tasarımları.. -Ama benimkisi şu renktede olabilirmiş...
__________________ -BİRİLERİ YAKMAKTAN SÖZ EDİYOR BU SEMTİ TANIŞMAK İSTİYORUM NE KADAR YÜREKLİ .. |
| |
| | #7 |
-Bide bişey daha dicem her okuyan benimkisini pek anlıyamaz ama.. Biraz daha anlaşılır şekilde olsa mesela seninkisi iyidir,çok mu şey istedim acaba ![]() ![]()
| |
| | #8 | |
| | Bumudur qösteri? | | Re: Team Opel Sticker Tasarımları.. Alıntı:
büyük ihtimalle en üsttekiler olur.. bikaç model daha var onlarıda koyup en qüzelini seceriz.. istediqimiz renqide.. | |
| |
| | #9 |
| Japan Fan _ German user | Re: Team Opel Sticker Tasarımları..
bende istiyorum
__________________ Kurallara aykırı imza boyutu ! |
| |
| | #10 |
| cortez Kayıt Tarihi: 25-04-2004
yapalım stickerlarmızı |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|