"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Graphic Designer | Team OPEL LOGOSU-AMBLEMİ(Uzmandan)
Team OPEL LOGOSU Arkadaşlar sitenize ve team opel grubuna yeni katıldım bunun yanında arabam yok ama opel sever olarak burda arkadaşlara sticker ve logolar konusunda yardımcı olmak isterim grafikerim bu konu hakkında yeterinde bilgi sahibiyim.. Bu grup için genel bir çalışma yaptım arkadaşlar bunu öncelikle size sunuyorum.... ![]() Logoyu kullanmak isteyen arkadaşlara psd'sini gönderebilirim özelden pm ile ulaşabilirsiniz.. |
| | |
| | #2 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| Re: Team OPEL LOGOSU-AMBLEMİ(Uzmandan)
Teşekkürler çalışman için, şu baştaki yansımayı kaldırıp da yapsan bitane onu da görsek?? Tersten yazı olmasın yani.
|
| | |
| | #3 |
| Japan Fan _ German user | Re: Team OPEL LOGOSU-AMBLEMİ(Uzmandan)
cidden şöle sticker olmaya müsait birtane yapsan...bizde yapıştırsak demi ...
__________________ Kurallara aykırı imza boyutu ! |
| | |
| | #4 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
hoş bişi teşekkürler emeğin için
__________________ |
| | |
| | #5 | |
| Graphic Designer | Re: Team OPEL LOGOSU-AMBLEMİ(Uzmandan) Alıntı:
Buyrun-- Bunun yanında arkadaşlar foruma ve sizlere katkıda bulunmak istiyorum aklınızdan geçenleri paylaşırsanız grafik konusunda sadece sticker değil diğer konulardada yardımcı olmaya çalışırım.. | |
| | |
| | #6 |
Team opel şeklinde yapıp T harfinin üst kısmını opel logosu üzerinde yuvarlarmısın ? vede opel sarısı kullanırmısın .. çok hoş olacak gibi.. yani opel team değilde , team opel şeklinde okunsun ![]() bu arada gerçekten eline sağlık
__________________ |
| | |
| | #7 | |
| Graphic Designer | Re: Team OPEL LOGOSU-AMBLEMİ(Uzmandan) Alıntı:
Sanırım Kastettiğiniz Bu | |
| | |
| | #8 |
Hay yaşa beynimin %90 ını okumuşun ![]() ancak team opel yazsak iyi olur demiştm sadece team var eğer onuda yaparsan derhal bunu kullanacm sitede
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Graphic Designer | Re: Team OPEL LOGOSU-AMBLEMİ(Uzmandan)
aslında %100 ünü okudum yanlız şöyle bir sorun var alt bölge çok kısık old. için opel yazısı biraz saçma duruyo.. Konseptten tamamen kopuyo önerin varsa yerleşimi ile ilgili öyle deniyebilirim...
|
| | |
| | #10 |
Hımm anladm ![]() peki şöle olsa olurmu team yazısının altında 2 tane sarı bordür(?) varya bunları birleştirip allta verdiğim resimdeki opel yazısını (fabrika opel yazı fontu ile) ekleyebilirz misal ![]() birde bilmem olurmu bu hali ile bile gerçekten çok hoş lakin ;alttaki resimden krom görünümlü logoyu kullanabilirmiyiz diyede aklımdan geçiyor ![]() (ancak üstat sensin renk uyumu vs konusunda sıkıntı olur diyorsan hiç bulaşma, ama fabrika opel fontu ile şu yazıyı kondurmak lazm )
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|