Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Otomobil Marka Takımları > Opel

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 13-02-2007, 01:54   #1
Junior Member

opelll

gecen gun opell corsa 2005 model aracımlaa cıdden yavas bı sekılde gıderkenn su sınır tanımazz mınıbusculerden bırı musterı almak ıcın onume atladı tabıı bı opell klasıgı fernlerr tutmadıı vıtes kucultme elfrenı derken o kadar kotu bı duygu kı ınsann ıcınden ınıp arabayı tutması gelıyoo neysee bn ondekı mınubuse vurucagımı anlayınca dırksıyonuu kenar kaldırıma dogru kırdımm neysekı sadece tekerlekk asırı yuksek olan kaldırıma carpıp durdu ınıp baktıgımda bı sey olmadıgını fark ettım daha dogrusu ole zannetmısımm bırass ılerı gttıgımde arabann saga dogru cektıgını fark ettım tabı bnm bu arada dusuncem tekerlekk patladıı bu yusden bı cekme varr neysee bn bıras ılerı gıdıp durudm ınıp baktıgımda tekerlekte herhangı bır sorun olmadıgını fark ettım seytan durrtu yaa tekerlegı sokmek geldı aklıma soktugumde gordugum manzara rot kolu v olmuss bı sekıldeydı bugun tamıre gortdum arabayı halıyle rot kolu takıldı bn sevınıorum ucuz atlattıgıma on duzene gnderıldı araba 10 dakka sonra sok eden gelısme amartısor yamuk salıncak egrı dıskı tutan parcadada bı egılme olabılırr araba duzen tutmuyoo bnı oturduugm yerden 2 kısı kaldıramadı bu arada cıkan fıyatı soylıyeyım 1200 ytl opel servısı deıll bnden sızee bı dost tavsıyesıı en kucuk bı carpmada bıle kaskonuz varsa arayın polısı gelsın tutanak tutsun hıc olmassa kafanız rahat olur

hott_buzz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-02-2007, 01:57   #2
Fire Fighter

"SkY" - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
Re: opelll

geçmiş olsun öncelikle...küçük görünen durumların altından böyle beklenmedik masraflar çıkabiliyor maalesef

"SkY" Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-02-2007, 02:07   #3
Tech & DIY freaK

Diesel kompressor - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Geçmiş olsun..

ayrıca sitemize hoş geldiniz

Şimdi şöyle bu işlerde yan servis sananayi vs olmaz..

olduracam derseniz parçaları orijinal yada orijinal çıkma bulmanız faydanızadır.

hatta çıkma parça işinde tecrübeniz yoksa hiç bulaşmayın.

Opel frenlerinin kötü olduğu doğru değildir. her aracın fren sistemi belli standartları karşılamak zorundadır.
eleştiri dozlama vs üzerine olabilir.

Lastiklerin durumunuda unutmayalım.

tekrar geçmiş olsun

Eski 13-02-2007, 02:41   #4
G€RM@NY TUNİNG

elanor_GT_500 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

geçmiş olsun kardeş

Eski 14-02-2007, 14:29   #5
| Bumudur qösteri? |

Rhythmus - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Öncelikle geçmiş olsun.

Keşke ilgili Opel başlıklarına ya da daha açıklayı bir başlıkla açsaydın konuyu
neyse.

Opelin frenlerinin zayıf olduquna katılmıyorum, yol durumu ve lastik durumunu gözardı etmemelisin.. Servis herzaman yüksek maliyet ve işcilik cıkartır. bence aracını bir Rot balanscıya cektir ve rotlarını kontrol ettir. onuda yapamıyorsan özel sanayi Opel servisleri var götür baksınlar. ve yine sanayi Opel parcacılarından parcaları temin et ve taktır.. ben olsam böyle yapardım.. bence yarı maliyetine gelecektir..

Selamlar..

Rhythmus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-02-2007, 14:58   #6
www.otvyehayir.com

binRR - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance

Geçmiş olsun.

binRR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-02-2007, 23:59   #7
Junior Member

karakola gıdıp zabot tuturdum kasko odedı parcaları kurtuldum yanı 1600 ytl tuttu tam olarak parcalar orjınal gm parcaları bn kendı ustama gotrdum araba eskısı gıbı olduu daha bu gun cıktı 3 gnden berı ursıyorum arabayla ama oldu sımdı de lastık jant alıcam arabaya 195/45/16 dusunuyorum sız ne dersınız kumho alıcaktım sakın alma dedıler avon zv3 var cok gusel onu taktırıcam ama genede sormak ıstedım yanı kotuyede kacmak ıstemıorumm anlıcagınız kadarıylaa tekrlerım tam olmus bu gun ızmırde acayıp bı yagmur vardı ızmırlıler bılır gultepe yokusunu araba 1 patı 2 patı 3 patı ınnmıcaksınız ama 4 vıtes bıle patı cekıo ama yeırnden bıle kıpırdamıo 3 defa denedım tam kalkıcak patı ckmeye baslıo sonnda debrıyajla gaza hıc yuklenmeden cıkardım sız dusunn artık telrlerın halını aklı olan contınantal almasınn sakınnn

Eski 15-02-2007, 00:04   #8
Gökhan

VeNoM_35 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Vectra GT

Continental o saydığın lastiklerden daha kaliteli yalnız bunu belirtmek isterim, ha modele göre değişir o ayrı.

LET's go !!!
VeNoM_35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-02-2007, 00:10   #9
Tech & DIY freaK

Diesel kompressor - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

bendede continental var

Eski 15-02-2007, 02:00   #10
Junior Member

modele gore deısıo tabı orası olede ınsan orjınale bole bı lastıgı nasıl koyarr onu anlamıorum araba cok serı bı kere tekrllerı her halukarka yıyıo ınsan gıbı bısı koysalarr 2 kurus kar etcekler dıyee **** bı lastık atıolar arabnn ustunee

Mesajı son düzenleyen Diesel kompressor : 15-02-2007 - 02:29
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları