"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| İZMİRLİCEM |
arkadaşlar ya,bizim makina otom.vites olduğu için çok cansız.yani 1 de birden dip gaz kalkıyorum birden az patinajla ibre 30 a çıkıo sonra normal şekilde 6500 e kadar çıkıo 2 e atıom gene 6500 e kadar 120 i geçio.ogün bi arkadaşla drag yaptık.araba polo classic di geçti beni.gerçi baya hafif ve şanzıman aralığı kısa ondan.bizimki manuel olsa kesin tokatlardım ama neyse.şimdi alt devirlerde ve üst devirlerde canlı olması için ne yapmam lazım
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #2 |
| Aktif Üye | Re: Opel Vectra Motor Modİfİyesİ
Valla otomatik vitesten ne yaparsan yap çok atak olmasını bekleme..
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Japan Fan _ German user | Re: Opel Vectra Motor Modİfİyesİ
kardeş otomatik olduğu için normal...manuel olsaydı farklı şeyler olabilirdi ...
__________________ Kurallara aykırı imza boyutu ! |
| | |
| | #4 |
| İZMİRLİCEM | Re: Opel Vectra Motor Modİfİyesİ
hiçmi çare yok yani bi 145-160 hp arası olsa yeter bence de neler lzm???
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #5 |
| Ophell Member | Re: Opel Vectra Motor Modİfİyesİ
GT eksantrikleri, GT emme ve eksoz manifoldu ve çip tuning uygulamalarını yaparsan 160 hp ye yaklaşabilirsin. 3000 ytl ye yakın maliyeti vardır ![]() Bu modifikasyonlar motoru en fazla canlandırmak için ilk aşama sayılabilir. |
| | |
| | #6 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| Re: Opel Vectra Motor Modİfİyesİ Egzantrik ve çip ile istediğin değerlere ulaşabilirsin de otomatik araba sonuçta belirli bir performans törpüsü var, yapmaya değmez yani bence. Okadar para vermeye hazırmısın?
|
| | |
| | #7 |
| Senior Member | Re: Opel Vectra Motor Modİfİyesİ
Arabayı GT ile değiştirsen o kdar masraf yapacağına daha iyi olur. Temizini bulmak şartıyla tabi.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #8 | |
| Eski 33DR555 | Re: Opel Vectra Motor Modİfİyesİ Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|