"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Ophell Member | OPEL ve Tuningle ilgili arkadaşlar...
Arkadaşlar herkese selam. Uzun süreden beri gerek sanal ortamda gerekse gerçek hayatta Opel'cilerin aradıkları ve/veya bulmakta zorlandıkları modifikasyon ürünleriyle ilgili bir projemiz vardı. Hepinizin bildiği gibi internet ortamında alışveriş yapmayı mümkün kılan bir çok site var, ancak şu anda yalnızca Opel markası üzerine yoğunlaşmış, ciddi şekilde çalışan bir alışveriş platformu ne yazık ki yok(tu). YokTU diyorum çünkü kısa süre önce tüm Opel'cilerin yedek parçadan sonra tuning ve aksesuarla ilgili beklentilerini birebir tuning shop sahipleri ve satıcılarla karşılayacak bir portal oluşturma projesini gerçek kıldık. Yeni bir oluşum olmasına rağmen harika tepkiler alıyoruz. Ben de Opel Team üyelerinin fikrini ve tepkilerini merak ettiğim için sizlere sorma gereğini hissettim.. Bu şekilde bir oluşum sizce tuningle ilgili Opel'cilerin aksesuar ve yedek parçayla ilgili problemlerinde yardımcı olabilir mi? Veya bu platformda bulunmak ister misiniz? Teşekkürler.. |
| | |
| | #2 |
| İZMİRLİCEM | Re: OPEL ve Tuningle ilgili arkadaşlar...
çok iyi olur vallaha.tabiki olmak isteriz
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #3 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| Re: OPEL ve Tuningle ilgili arkadaşlar...
İstenmezmi tansu, süper birşey.
|
| | |
| | #4 |
| babaların babası hiheyyyt | Re: OPEL ve Tuningle ilgili arkadaşlar...
sen ne diyorsun vallahi çok dua edrim size hemen ortamı kuralım üstümüze düşen ne lazımsa yapalım ...
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: OPEL ve Tuningle ilgili arkadaşlar...
vallahi ne zamandır vectraya cruise control ile xenon yapasım var ![]() faydası olur tabi
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Ophell Member | Re: OPEL ve Tuningle ilgili arkadaşlar...
Arkadaşlar tepkiler az ama öz. Çalışmalar hızla devam ediyor, istanbuldaki aksesuarcılarla anlaşıyoruz sürekli, bir tek jant işi kaldı, onu da kısa zamanda halledicez. bir de izmirden arkadaşımız o bölgeyle ilgileniyor, o civardaki arkadaşlar da haberdar olucaktır organizasyondan.. Şimdilik bu kadar detaylı bilgi isteyen olursa zaten msnimden ulaşacaktır. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|