"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| offroad |
slm arkadaslar benim arcım opel tigra marşpiyer spoiler ve hava baskı odacıkları var bu arac ta birde performans hava filitresi mevcut ama gecenlerde bmw 320 i ile kapıstım ve gecti benim arabam 1,6 motor bmw 2,0 motor bunasıl olu yor
|
| | |
| | #2 |
| POKERAY | Re: opel tigra
yaz yaklaştıkça ağaç dikemnin zevkide başka olur :
__________________ FORUMUN İMAMI Mesajı son düzenleyen ERAY55 : 18-05-2007 - 23:37 |
| | |
| | #3 |
| Senior Member | Re: opel tigra
Tigra geçmiş Eray. Valla 3.20i basmamış olabilir, LPG'li olabilir, bakımsız olabilir.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #4 |
| **** Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Yaş: 24
| Re: opel tigra
kapışmak
|
| | |
| | #5 |
| Midnight Militia | Re: opel tigra
Kalkışta hafifliğin, küçük motorun ve önden çekerin avantajıyla 100-200 belki 300 metre kadar önde gidersin. Sonra 320 geçmiyorsa arabada yada sürücüde bir sorun vardır. Verdiğim metre tamamen farazidir tigra ile 320 denemişliğim yoktur. Bknz: Palio 1.6 dan biliyorum
__________________ |
| | |
| | #6 |
| MoJiTo Kayıt Tarihi: 22-02-2007 Şehir: KaRŞıYaKa Yaş: 25 Otomobil: focus:)
| Re: opel tigra ![]() ![]() ![]() malum yaz geldi orman yangınları artıo yeşertmek gerek |
| | |
| | #7 |
| emrahkorkmaz86 | Re: opel tigra
kalkışta arabanın hafifliği ve ön çekiştendir bu normal ama 250-300m. den sonra 3.20 geçemediyse kesinlikle sürücüde vardır bi şey yada araba bakımsızdır yada lpg diicem ama artık oda pek fark etmiyor...
|
| | |
| | #8 |
| ...::: вмω ƒαηı :::... | Re: opel tigra
biri ağaçmı dedi
__________________ ![]() WWW.OTVYEHAYİR.COM |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|