"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Opel manuel şanzıman kodları. ![]() açıklaması yapılacak şu an vaktim yok hemen paylaşmak istedim.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
| Re: Opel manuel şanzıman kodları.
ahmet paylaşım için saol |
| | |
| | #3 |
| Boss Kayıt Tarihi: 26-03-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 22 Otomobil: CC5
hakan sakın kurcalama sanjımanı
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr |
| | |
| | #4 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
olm zaten kurcalamadıgım cok az yer kaldı arabada bunu daöğrendiğim iyi oldu yeni ufuklar lazım bana |
| | |
| | #5 |
| Boss Kayıt Tarihi: 26-03-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 22 Otomobil: CC5
| Re: Opel manuel şanzıman kodları. ozman sanjımanıda bı elden gecır hakan bakarsın yanlıs bı yer bulurusn ![]() tuketııvyı bılınclendırmmek gerek
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr |
| | |
| | #6 |
kesinlikle bilgilendirmek lazım özellikle 2000 model astraların vites kolu çok hassasmış bunu biliyorum yani elimde kalmadı değil komple vites kolu ve asadaki şanzımana kadar uzanan parça değişti aman yavaş vites atın çok dandirik bir mekanizması var ![]() yani suç bende değil |
| | |
| | #7 | |
| mutluluklar komada... | Re: Opel manuel şanzıman kodları. Alıntı:
| |
| | |
| | #8 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
gençler vites seçme kolu doğrusal haraketlerde kullanılıyor ![]() elinize gelmesi için kendinize çekmeniz lazım ![]() daha önce konuşmuştuk bu durumu. seri araba kullanmak sert davranmak demek değildir.
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
Misal ben senkromeçlerin x.q
__________________ Mesajı son düzenleyen Torbalılı : 05-08-2007 - 02:08 Sebep: al oldumu :ramo |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|