"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Opel Astra H yol bilgisayarı gizli menüsü
Gizli menüye girmek için müzik sisteminiz üzerindeki SETTINGS butonuna bir "dit" sesi duyana kadar 5 saniye basılı tutuyoruz. Yol bilgisayarınız üzerinde Test Mode yazısı çıktıktan sonra ise BC tuşuna basarak gizli menüde ilerleyebiliyoruz. Ancak ben büyük bir kısmından hiç birşey anlamadım onun için size sorayim belki bilen vardir dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #2 |
|
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member |
2. foto security code sanırım. 9.ve 10. fotolar tüketimle ilgili sanırım. ![]() Diğerlerinden ben de bir şey anlamadım, sıcaklık değerleri var ama neye ait bilmiyorum.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #4 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
astra g dede var ekranın yanındaki 2 tuaş aynı anda uzun süre basınca göstergede yazan km yi yazıyo yada aslıdan göstergede yazandan daha doğruda yazıyo olabilir ilk başta yol bilgisayarı zannetmiştim |
| | |
| | #5 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
|
fazla kurcalayıp bozmayın arabalarınızı
__________________ |
| | |
| | #6 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
sen sus seninkonuşmaya hakkınyok |
| | |
| | #7 |
|
10 gün önce çekildi resimler dereceye dikkat
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-09-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: Ghia
| senin yol bilgisayarında pek tarih kavramı oturmamış o zman baksana 1. ve 2. fotolardaki tarihlere ve 10 gün önceki tarihe? 3 farklı tarih var ![]() şimdi dikkat ettimde herşeyden 2şer 3 er tane var |
| | |
| | #9 |
|
yok hepsını aynı anda çekmiştim
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|