"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 12-07-2005 Yaş: 33
| Opc Serisi
Arkadaşlar OPC modellerinden kullanma yada bilgi sahibi olan varmı? Vectra OPC beni büyülüyor, ama çoooook pahalııııı.....
|
| | |
| | #2 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| Re: Opc Serisi
Arkadaşım Vectra OPC'yi çalıştırıp gazına basma imkanına erişmiş, sesi çok tatlıydı diyor. Astra OPC'nin egzozundan şu dizellerin rüzgar sesi gibi bişi çıkıyo, ona bi kat iptali fln lazım Pahalı ama gerçekten çok etkileyici arabalar bence.
|
| | |
| | #3 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
Tüm dünya biliyor aşırı understeer yaptığını.. OPC serilerinin ... vectra,astra bakalm belik corsacık ta öyledir...
__________________ |
| | |
| | #4 |
Astra'da öyle aşırı yok yalnız Vectra gibi..
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member | Re: Opc Serisi
Yalnız Corsa OPC çok farklı olacak. Normalinin direksiyonu falan çok iyiydi. 1.3CDTI test etmiştim, eskisiyle uzaktan yakından alakası yok.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 24-01-2007
opel gt derim
|
| | |
| | #7 |
| TaYFuN™ | Re: Opc Serisi
benim bildiğim kadarıyla astra opc lotus mühendisleriyle birlikte geliştirildi.konu sportiflik olunca tabi herkesin kabulu olarak lotus söz sahibi bir firma.onlarda bu oversteerin farkına varmışlar.opel mühendisleri bunu düzeltmek istemişler fakat lotuscular arabanızın safkan ruhu içermesini istiyorsanız bırakın öle kalsın die bir öneride bulunmuşlar.bildiğiniz gibi lotus otomobillerinde pek bi elketronik sistem bulunmaz.işi sürücüye bırakırlar.astra opc dede aynı işi yapmışlar kısmende olsa.
|
| | |
| | #8 |
hımm değişik bir düşünce ama malesef yeterince tatminkar değil bence. O araba ne kadar güzel yürüyorsa okadar güzel dönmeli..
|
| | |
| | #9 |
| nuriQocca | Re: Opc Serisi
vaLLahi fuarda OPC astra vectra zafira meriva ya bindim..vectra harikaydı inemedim bi süre.. ama 120bin YTL gibi bi fiyatı vardı sanırım..
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|