"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-03-2007
| Merhaba ArkadaŞlar
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Birşey sorsam ilk mesajda ayıp olmaz herhalde ben arabama modifiye yapmak istiyorum bu modifiye parçalarının fiyatlarını nasıl ve nerden öğrenebilirim bana söylerseniz çok memnun olurm teşekkürler...
|
| | |
| | #2 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: Merhaba ArkadaŞlar
Hoşgeldin aramıza
|
| | |
| | #3 |
| White Cars Team Kayıt Tarihi: 25-02-2006 Şehir: ingiltere yolcusu Yaş: 24 Otomobil: Toyota Corolla
hoşgeldin
__________________ ![]() ![]() Beyaz aşktır... |
| | |
| | #5 |
Hoşbulduk arkadaşlar. Arabam opel ASTRA GL bu arabaya xenon far , vites topuzu , gaz pedal takımı, araba altı ışık bunların fiyatlarını nerden öğrenebilirim veya yaklaşık bi fiyat söylerseniz sevinirim |
| | |
| | #6 | |
| ѕιη¢є 1967 | Re: Merhaba ArkadaŞlar Alıntı:
xenon 6000k 500-650 civarı vites topuzu hangi marka aradığına göre değişir kaliteli bi şey dersen ortalama 70-100 civarı alabilirsin pedal seti de ortalama 80-130 civarı kaliteli bişey alabilirsin.. neon hakkında bilgim yok ![]() tabi bunlar benim genel olarak söylediklerim.opelci arkadaşlar senin aracına gidecek modele göre falan daha net fiyatlar söyleyebilirler.. Mesajı son düzenleyen forza61 : 12-03-2007 - 16:25 | |
| | |
| | #7 |
| Re: Merhaba ArkadaŞlar SAOL KARDEŞ
|
| | |
| | #8 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
aramıza hoşgeldin,iyi forumlar...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|