"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Hangi Opel modelini kullanıyorsunuz .. ? | |||
| Astra | | 70 | 38.46% |
| Corsa | | 42 | 23.08% |
| Combo | | 0 | 0% |
| Vectra | | 54 | 29.67% |
| Meriva | | 4 | 2.20% |
| Manta | | 1 | 0.55% |
| Omega | | 3 | 1.65% |
| Tigra | | 3 | 1.65% |
| Kadett | | 3 | 1.65% |
| Calibra | | 0 | 0% |
| Zafira | | 1 | 0.55% |
| Ascona | | 0 | 0% |
| Vivaro (Ticari) | | 0 | 0% |
| Movano (Ticari) | | 1 | 0.55% |
| Signum | | 0 | 0% |
| Oy Verenler: 182. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| | Bumudur qösteri? | | Anketten kullandıqınız aracı secerek memnuniyetinizi ve sıkıntılarınızı anlatabilirsiniz.. iyi forumlar dilerim. Mesajı son düzenleyen Rhythmus : 04-04-2007 - 15:35 |
| | |
| | #2 |
| POKERAY | Re: Kullandıgınız OPEL ve memnuniyetiniz..
zafiramdaki memnuniyetim geniş bir araç.sıkıntım ise vites geçişlerinde vitesler zor geçiyor birde ön çarprazlar zor görülüyor camın yanındaki parçaları çok kalın yapmışlar
|
| | |
| | #3 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: Kullandıgınız OPEL ve memnuniyetiniz..
2001 model 1,6 16v Vectra B elegance... araçtan 10 üzerinden 7 ile memnunum diyebilirim.. Çok soğuk günlerde ön süspansiyon kasisten geçerken ZaaAArrRRtTT diye bi ses çıkarır sözde kronikmiş, bence biraz gres yağıyla sorun kalmaz.. Ön aksa yük bindiği zaman sağa dönüşlerde , yada park manevraları sırasında , sanki metal bi çubuk yerinden kurtulup başka bi metale çarpıyormuş gibi ses çıkartır (2 yıldır duymuyorum şükür...) buda sanırım fabrikasyon hatası... El freni balataları ayrı olduğu için haraket halinde el frenini kullanmaya teşebbüs ederseniz,ilk sefer için koca bi kayaya arabanın altını vurduğunuzda çıkacak sese eşdeğer bi ses duyarsınız.. Arka cam resistansınızı çalıştırdığınızda radyoda sadece yeşil yol filminde gardiyanın 2. yi verin dediğinde çıkan Şiiiiihhuhuuuuşşşzzzzzzııııiiiii tarzı sesler duyarsınız.. soğukta vites yükselmede sorun olmazda 3 - 2 -1 şeklinde baya kasılırsınız zira 2 defa debriyaj yenilemenize rağme duran vectranız 1. vitese girmiyecem diye zorlayabilir Uzun lafın kısası araç genelde iyidir ancak bazı detaylarda çok can sıkabilir..
__________________ |
| | |
| | #4 |
| .. Kayıt Tarihi: 17-12-2004 Yaş: 26
ben memnun değilim satcam zatenn ![]() |
| | |
| | #5 | |
| | Bumudur qösteri? | | Re: Kullandıgınız OPEL ve memnuniyetiniz.. Alıntı:
arabanı belirt Buqun Opelini satan yarın bizide satar | |
| | |
| | #6 |
| BLUCOUPE | Re: Kullandıgınız OPEL ve memnuniyetiniz.. astra coupe lineablu...şekli harici diğer yerleri beni ilgilendirmio acıkcası ama illede opel yahu |
| | |
| | #7 |
| cortez Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Astra H genel olarak memnunum... emr83 kaldırsana kardeşim imzandaki coupeyi alalalal |
| | |
| | #8 | |
| .. Kayıt Tarihi: 17-12-2004 Yaş: 26
| Re: Kullandıgınız OPEL ve memnuniyetiniz.. Alıntı:
ulennn bilmiyen mi warrr ![]() h-astra | |
| | |
| | #9 |
| -ß&Ď- Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 23
-2006 Model Corsa C oluyor kendileri..2 Ay oldu alalı 7.000 km'ye geldi.İlk 1.ayda viraj demir çubuğu kırıldı deiştirildi ama gene ön takımlardan sesler geliyor,Ön konsoldan sesler geliyor,Diskler frene basınca viiik diye ötüyor nerdeyse dışardaki ses içerde harbiden lanet olsun dedim bi ara aldığıma.. -Artılarıda var tabi yol-tutuş,Ekonomik,Küçük falan diye..
__________________ -BİRİLERİ YAKMAKTAN SÖZ EDİYOR BU SEMTİ TANIŞMAK İSTİYORUM NE KADAR YÜREKLİ .. |
| | |
| | #10 | |
| | Bumudur qösteri? | | Re: Kullandıgınız OPEL ve memnuniyetiniz.. Alıntı:
2 ayda 7000 km bende 3 ayda 8.600 yaptım.. babam naptın dio.. hic farkına bile varmadım.. disklerdeki ses gercekten cok rahatsız edici olur .. frene basınca millet dönüp bakıyor fLn ön takım icin 15.000 de qüzel bir konusma yap bence servise... arabanın en büyük artılarından biride renqi qercekten cok hoş.. Allah kaza bela vermesin..
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|