"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| İRMSCHER VECTRA & (BMW) Kayıt Tarihi: 08-01-2005 Yaş: 24
| Kırılan Vites Kolu Vectra B
hani derlerya vites topuzu elimde kaldı diye.. bunu birebir yaşadım.. herzaman olduğu gibi yine bizim caddede hız denemesi yapacaktım yolun başına gelip 1 e taktıktan sonra yüksek devirde debriyajı kaydırmaya maal vermeden bıraktım tam devir 6.500 e geldiğinde debrijaya sert basıp 2 ye atarken 'çaaattt' diye bir ses ve salla başlar gibi sallanan bir vites koluyla 2. viteste takılı kaldım. büyük bir şokla hemen kenara cektim ve vitesi kurtarmaya calıştım ama artık tamemen işlevini yitirmişt. debriyajdan cekerken ayağımı stop eden arac 2 de takılı kaldı. sonra sadece vites halkasının gerideki yarınısının kopacağını düşünerek 1 e almaya calıştım videsi ve gecirdim eve geldim. babam tamamen motordan bagımsız halde soktuğu vites sistemini ve aktarma kolunu aranaya koyuldu. aynı kolu sadece kelepcesi kırık olduğu için 2. elini 250 tl ye aldık 3-4 sene önce... eskiyen opel kullanan arkadaşlara tavsiyem sakın kullanmasılar vitesi bu kadar sert..
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member | ![]() ![]() Geçmiş olsun.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| mutluluklar komada... |
bende poloyla gazlarken elimde kaldı |
| | |
| | #4 |
| POKERAY |
şahinde hiç yerinde durmuyorki en son koltuğun altından çıktı bazen ben yerinden çıkartıyorum sırtımı kaşıyorum ![]() ![]()
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #5 |
| nuriQocca |
sizin cadde'niz trafiğe kapaLı pist sanırım..
__________________ |
| | |
| | #6 |
| İRMSCHER VECTRA & (BMW) Kayıt Tarihi: 08-01-2005 Yaş: 24
| ben cıkınca kapanıyor...
|
| | |
| | #7 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
aynısı başıma geldi körüğü cıkartıp o ufacık kalan seyle vites değiştirdim sadece 1 3 ve 5 i kullanıyodum 2 gun öle kullandım sorna aynen yenisi takıldı geçmiş olsun kendimi ynalız hissediyodum bu konuda ama varmış demekki |
| | |
| | #8 |
| nuriQocca |
__________________ Mesajı son düzenleyen cookies : 22-01-2008 - 05:47 |
| | |
| | #10 |
| nuriQocca |
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |