"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member | Elektırıklı BLOW OFF !!!!
Beyler elektrıklı bolw off ıcın ıyı demıyolar taklıtmıs,,,, hıc kullanmadım gercı Maslak oto sanayıde varmı 200 ytl cıvarında ,, rodyo gıbıymıs azda bassan gaza aynı cok ta bassan gaza aynıymıs olemı beyler,,,kaydedelmıs ses o kadar....!!!! yorumlarınız... |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: Elektırıklı BLOW OFF !!!!
Rezillik, ses var görüntü yok
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Eski Member | Re: Elektırıklı BLOW OFF !!!!
Değmez bence hiç alma onun yerine açık filtre taktır daha iyi hem ses alırsın
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Junior Member | Re: Elektırıklı BLOW OFF !!!!
dogru dıysounuz almıcam ısım olmaz amator ısı zaten, cın malıymıs zaten pıyasada pek yok sesını duymak ıssterdım ama..
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
normal bir blow off çuffffffffffffffsssssssss diye uzar ama bu kapı zili gibi çuf diyo çakma olduğunu herkez anlar..
|
| | |
| | #6 |
ben sey zannetmıstım fıltreden havayı emıp dısarı vooop cupst!!!dıye cıkar dedık,hanı fıltre hava ıle emıyo ya beyler ordan parca takılır gıbı zannedıyodum ama yoook ıgrence yane...kolon var teyıp gıbı dımı!!!
|
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
evet teyp gibi ses çıkartıyo.. dizel olsa kolay çuflatırdında normal aracı turboya çevirip çuflatmak tuzlu olur.. |
| | |
| | #8 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Elektırıklı BLOW OFF !!!!
hehe <3 dizel o sistem beş para etmez kaldı ki 200 ytl istiyorlarmış, asla derim |
| | |
| | #9 |
dımı ya ıyı bısey olsa her tutar ucundan
|
| | |
| | #10 |
| Chip Maker | Re: Elektırıklı BLOW OFF !!!!
ehue cok komiiik...Teyp kaydını değiştirin imprezanın 1 2 sini kaydedin..(:
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|