"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| İZMİRLİCEM | Drİft Sonrasi Gelen Ses
pazartesi aldım arabayı zaten izinli ayda 1,2 anca veriolar.nese bütün gün arabayı alıp yanlamayı hayal ettim.tam teybi açtım marşa bastım oda ne.çalışçak gibi ama çalışmıo.şans işte arabayı sinirlendim yumrukladım.akşam servis geldi .soğuktan akü boşalmış.neyse süremedim yani .dün akşamda izinsiz aldım neyse 20 dk fln buzun üstünde yanladım.yanlarken sol iki lastik buzdan çıktı asfalta biraz sürüklendi 1 kaç kere ama 1 tanesinde çok sert oldu.40 la fln çektim el frenini tam 200 derece fln döndü.1 metre fln arabanın sol ön-arka iki tekeri sürüklendi buzdan çıkınca ta ta ta ta die titreyerek.ama arabanın o kadar savrulduğunu ve sağ tekerlerin o kadar kalktığını hiç hatırlamıyorum.neyse biraz buzda yavaş yaptım.tık tık die bazen ses gelmee başladı.ama hareketinde fln bi değişme olmadı.haret edio.acaba el freni mi yaptı,yada dağıttık mı bişileri?yada bagajda bişimi vardı?
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #2 |
| Doctor |
rotlarını yemişindir belki.kullandığın araç buz ve asfalt karışımı yolda drift yapma amaçlı üretilmediğinden olsa gerek
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #3 |
| İZMİRLİCEM |
yeni değişti ama 2 hafta fln oldu değişeli
| | |
| | #4 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
sen sol tarafta hasara neden olmus olabılırsın bu ıslem sonunda yuruyen aksamda cıddı egılme olmus olabılır |
| | |
| | #5 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
devam devam ABS den yapar onu geçer sonra..
__________________ |
| | |
| | #6 |
| İZMİRLİCEM |
bi problem 2-3 kere pederle sürdüm.ses yok.torpidoda mp3 çalar vardı o çarpıodu heralde.
| | |
| | #7 |
| İRMSCHER VECTRA & (BMW) Kayıt Tarihi: 08-01-2005 Yaş: 24
|
cem ona bakarsan benim aractada yıllar önce yolda giderken birden sol arka tekerden tırrrrrtırrr diye sesler gelmeye ve bütün arabayı titretmeye başladı.. babama sorduğumda bilyeleri yediğini söylemişti.. bi zaman sonra usta actı baktı babam doğru demiş.. ama buzlu karlı yolda sakın güvenme .. vectralar oynamayı sever böyle zamanlarda ve kontrolu kış lastiğin yoksa cok zor... benim başıma bircok defa geldi bu..
|
| | |
| | #8 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 07-11-2008 Şehir: sakarya Otomobil: Opel Combo
| opel combomla hergun yanlıyorum asfaltın ustunde 180 200 dereecelık yarım yuvarlaklar yaptıgım sokak aralarında yan vazıyette cok gırdıgım oldu soyledıgın ses kayarken azda olsa frene basınca ABS nın devreye gırmesınden dolayı oluyor her yanda bısey olacak olsaydı inan benım lastıklerımın suan yerınden fırlamıs olmaları lazımdı |
| | |
| | #9 | |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #10 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
başlığından tahmin ettim gibi ... Allahım, sana şükrediyorum |
| | |
![]() |