"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Keptın | Corsa Teyp güvenlik kodu hakkında
Arkadaşlar benim Corsa'nın teybi kendini SAFE konumuna aldı. kod girilmesi lazım ama kodu bulamıyorum malesef. yetkili servise mi gidicez kod için acaba.. 2. bir husus ise hazır sebep bulmuşken teybi değiştirsem mi diyorum. http://www.hepsiburada.com//productd...otsonycdxgt212 böyle bir teyp nasıl durur orada. konsolun bütünlüğü de bozulsun istemiyorum. 3. bir husus ise ![]() kapı hoparlörlerinin çapını bilen var mı? kapıları söktürmeyin bana boş yere şimdiden teşekkürler
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: Corsa Teyp güvenlik kodu hakkında
kapılar 12 mi 13 mü ne ufack bişi ![]() gerisinden anlamıyorm. ama servislik durum olmasa gerek
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
abi nettende düşüyor biz 206 nın kodunu bulmuştık baktırayım bı 30dk kontak yarı açik konumda durunca kod istiyor
__________________ |
| | |
| | #4 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Yaş: 25 Otomobil: Yaris TS VVT-I
Eskiden astranın aküsü bittiğinde bizimkide girmişti güvenlik koduna. özel servise götürmüştük 1dak içinde alete bağlayıp bulmuşlardır. bu şekilde çözebilirsin, para bile almamışlardı... geçmiş olsun.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| ViRtUeEeE | Re: Corsa Teyp güvenlik kodu hakkında
Servİse Gİdİp Şase Numarasindan Bellİ Bİr Ücret KarŞiliuĞinda Yapiyolar
|
| | |
| | #6 |
| Keptın | Re: Corsa Teyp güvenlik kodu hakkında
Evet arkadaşlar problemi halletik. Öncelikle arabanın alındığı yetkili servisle temasa geçiyorsunuz. Benim araba Opel-Boğaziçi'den alınmış mesela. Servisi arayıp durumu aktarıyoruz, oradaki yetkili önce plaka numarası ile kontrol ediyor, bulamazsa Şasi numarasını istiyor sizden ve kodu buluyor fakat ruhsat sahibinin şahsen servise gelmesi gerektiğini söylüyor. servis bana uzak olduğu için başka bir çözüm yolu istedim ve en yakın yetkili servise gidip ordan işlem yapmamı söyledi. Opel-Ataköy'e gittim ve durumu anlattım onlar Boğaziçi'ni arayıp kodu aldılar ve bana verdiler. kodun teybe girilmesi ise şu şekilde. teyp kapalıyken "Açma düğmesine" ve "AS" tuşuna basıyoruz ve basılı şekilde bekliyoruz. Bip sesi geliyor, sonra şifreyi girip tekrar "AS" tuşuna teyp açılana kadar basılı tutuyoruz ve işlem tamam.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Senior Member | Re: Corsa Teyp güvenlik kodu hakkında
Bizim bakımda araca bir cihaz bağlamışlardı, haliyle araba da şifre istedi. Ben de evde unutmuşum şifrenin yazılı olduğu kağıdı(ev Osmaniye'de, servis İskenderun'da). Elemanlar benden 35ytl istediler. Ne parası dedim? İnternete bağlanmak için dedi. Hadi ordan dedim ben de tabi.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #8 |
| Snek Vız vız vız........! | Re: Corsa Teyp güvenlik kodu hakkında
Bizim astrada aynı olay olmuştu salak adam kutup başını sökmüş oda ful herşeyi sıfırlamış tabiki teybide kodu vardı evde ben girmiştim..
__________________ Bir İnsanın Onuru Mensubu Olduğu Bir Milletin Yüceliği Ve Şerefi İle Eşdeğerdir..! |
| | |
| | #9 | |
| Keptın | Re: Corsa Teyp güvenlik kodu hakkında Alıntı:
evet doğru kodu hiçbirşekilde bulamazsan 35 YTL talep ediyorlar. Almanya'daki merkezden kodu almak için(miş)
__________________ | |
| | |
| | #10 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-02-2007
yaa kapılarr 14 bn pıonnerr teyp aldımm cercevesı varr onu laıosunn netten baktım 60 80 arası ıstıolarr cankayada buldumm 17 ytl yee cok super oturdu bnce gıt pıonner all kacak alma amaa hem orjı alınca montaj ucretsız tum sorunlarada bakıolarr ıstersen bn bnm teyp ceker gnderrım sana msn adresım hott_buzz@hotmail.com acele etme arastırr derım ayırcaa
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|