"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Emrah Şenel |
arkadaşlar corsa c(2004) kullanıcısıyım.sizlerle sorunlar ağırlıklı paylaşmak istiyorum.sonra pişman olmayın. önce - leri; 1)direksiyon kutusu doğuştan gelen problemiyle bozuk yüzeyli yollarda tıkırdar.canınızı sıkmanında ötesine gider.genel olarak sürüş güvenliğini etkilemesede sürüş konforunu mahfetmeye yeterde artar.yanılmıyorsam direksyon kutusu 2400 civarında.tamir edilebilen bir problemmiş ama servis tamir yapmıyor. 2)arka amartisör takoz tıkrıdamaları genellikle duyarsınız. 3)arka koltuklardan gelen tıkırdamaları kendi yöntemlerinizle kısa süreliğine kesebilirsiniz:S 4)easytronic kullanıyorsanız F arıza koduyla tanışmazsınız umarım.şanzıman beyni bu kodun çıktılarından birisi.hayli pahallı parçadır kendisi. 5)frenlemede 100 km giderken 42 metrede durur.zamanla frenlerinizden gelen o aşırı ses dolayısıyla servise götürürsünüz.servis bu sesin normal olduğunu söyler.(hernedense bana özel bi durumdur)ses öyle rahatsız edici bir sürtünme sesidiriki frenlemelerinizde yayalar döner ve neoluyor gibisine aracınıza bakar.servisin frendeki arıza üzerine diretmem üzerine "siz çok fazla inceliyorsunuz" cevabını alabilirsiniz.(fren disk balatam yenidir ve yetkili serviste değişmiştir).lütfen hepimizin başına gelebilen ötmeyle karıştırmayın.bu ses gırşşşşşşş şekline. 6)sunroof zamanla rüzgarla ıslık çalar. 7)direksiyon korna düğmeleriniz zamanla yırtılarak kopacaktır.birçok kişinin başına geliyor olması kullanıcı hatası olmadığını gösterir.60 ytl olması lazım bu parçaların. 8)bana aksini kaç kişi söyleyebilir bilmiyorum ama servis beni asla mutlu edemedi. 9)sunrooflu araçlarda arka koltuklarda oturan uzun boylular için baş mesafesi yetersiz. 10)problemler nedense aracın garantisi biter bitmez tespit edilmiştir ama önceden gelen direksyon kutusu sesi aynen devam ediyor. 11)easytronic şanzıman okuduğum ve duyduğum kadarıyla sorun çıkarmaya meyilli(bende çıkardı mesala)vites ister A ister sıralı pozisyonda olsun geçişlerde çok zaman kaybediyor.5 kademeli kendileri. inanın eksileri çok masum değil. peki hiçmi artısı yok.hak yemek benim işim değil, + ları (aracım enjoy paket olduğu için bazı artılar bu paket kapsamında gelen aksesuarlara dayanmaktadır) 1)gerçekten tebrik edilecek yoltutuşu.özellikle kaliteli lastik ile güven verici.benim jantlarım 15 olmasında bunda etkilidir.yanlız viraj içindeki frenlemelerde arkayı bırakabiliyor. 2)görüntü itibariyle kişilikli bir tasarım. 3)deri direksyon simidi iyi kavranıyor.direksiyon tepkileri bence olumlu. 4)müzik sistemi genel anlamda yeterli. 5)park manevralarında ve sürüşte görüş açısı gelen olarak iyi. 6)yüksek hızlarda problem yaratmıyor.yan rüzgarlardan tehlikeye düşürmeyecek ölcüde etkileniyor. 7)kalorüfer gerçekten yakacak şiddette ısıtıyor.bunu gerçekten seviyorum. 8)şanzımanı bukadar yerden yere vurmama rağmen (hak yemek bana göre değil) 1.2 motorla normalde çok hantal bir çizgisi olsada kimi hızlarda kendisinden beklenmeyecek kadar kendisini öne atabiliyor. arkadaşlar elimden geldiğince yardımlaşmaya çalışırım.soru ve fikirlerinizi yazabilirsiniz.ama üzerine basmadan asla geçemeyecem; opel servisleri gerçekten insanı sinir ediyor çoğu zaman.eğer bu yazılarımı okuyan yetkili servis çalışanları varsa bana savunabiliyorlarsa savunsunlar kendilerini. son:ben ve çevremdeki insanların görüşü şudur ki opel hoş tasarım ama teknik anlamda ve servis hizmetlerinde hiçte kendisine yakışmayacak tutum içerisinde.ben artık daha sorunsuz firmalara paramı harcamayı düşünüyorum.
__________________ forever karakedi 205 ![]() |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
teşekkürler... birçok noktada hemfikiriz.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| **** Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Yaş: 24
|
Opel Türkiye bir aralar sikayetvar.com 'un girdilerine göre Türkiye'nin en kötü işletmesi mi ne seçilmişti... cidden nefret ediyorum opel'in servis danışmanlarıyla muhatab olmaktan..
|
| | |
| | #5 |
| Emrah Şenel |
yanımda olduğunuz için teşekkürler arkadaşlar.acaba aynı sorunlar almanyadaki araçlarında var mı?varsa aynı muamele yapılabiliyor mu o vatandaşlara?opeli efsane araçlarıyla tanırken şimdi bu yaptıkları ne anlama geliyor anlamıyorum
__________________ forever karakedi 205 ![]() |
| | |
| | #6 |
| bağa bişi olmazz |
felaket sattı ama heryerde corsa görüyorum.
|
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 28-03-2007 Yaş: 35
| +1907... daha önce kullandığım 1.4 Easytronic Corsa da aynı arıza vardı. Satana kadar neler çektim. Şanzıman beyni 1.5 milyar...
|
| | |
| | #8 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
ee ne yapıyoruz opel almıyoruz teşekürler aklımızın bir köşesine yazdık
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
|
yazılanların %75'i bizim corsa da da var..demekki büyük çoğunluk bu sorunlardan muzdarip..ama en çok beni üzen nokta herkes gibi servislerin durumu..sorun olur illaki ama bunu düzgün bir şekilde çözebilen servislerin olmaması çok acı bir durum opel sahipleri için..
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
bir alman "malı" için ne kadar üzücü bi durum Alaman bi arkadaş opel için Alman şahini benzetmesini yapmıştı Yorum sizin |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|