"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Opel marka araçlarımızın resimlerini yayınlayabileceğimiz bölüm burasıdır arkadaşlar ! Haydi bakalm garajımızı oluşturalım; Benden başlayalım mesala 2001 model Vectra B elegance 1,6 tamamı stock arka kapılar kelebek ve arkacam film (arkayı söktüm bir daha yapacm ).kapı kolları gövde rengine boyandı. bagaj içine ses izolasyonu yaptım. Fren kaliperleride Sarıya boyandı. ![]() ![]() Dikkat ! 1-2 resimden sonra gelen sayfalarca yazı istemiyorum.. moderasyonu faşizan yöntemlerle sağlıyor demeyin.. yazı yok .. resim var sonra mesajlarım niye siliniyor ? ben duymadım ? ben işitmedim diyenin vay haline
__________________ Mesajı son düzenleyen Diesel kompressor : 18-11-2006 - 02:07 |
| | |
| | #2 |
| Remusss | Re: +Club MdfyM Opel Marka Garajı !
Obaa garajımız hayırlı olsun bende koyım 2 resım
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Remusss | Re: +Club MdfyM Opel Marka Garajı !
Kat ve Orta susturucu ıptalı vardır. Son susturucum meshur Remus Arka Stoplara karartma yaptım. En son onden cekılmıs resımde aracın tampon altı dılını kırmıstım onuda gosterım dedım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Shoplanmıstır son resım ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 |
| by AT = Almancı Taner | Re: +Club MdfyM Opel Marka Garajı ! Astra Coupe Bertone Görüntü & Müzik Sistemi Pioneer 6650 dvd-mp3-cd oynatıcı, kapılarda pioneer 4 adet komponat, bagajda pioneer 2 adet 2x1000'lik bass, 6'lı cd changer, sierra cift amfi, arka kamera park (mesafe uyarılı) görüntü sistemi Modifikasyon 18 Bsa Jant -Ap Helezon -215/35/18 Kumho lastlk -Body kit -Yed çift çıkışlı eksoz -Sonar stop -Pioneer Set -Chip -Filtre -8 adet Kırmızı Neon -Camlı ön Kaput -Ön Tampon -Arka Tampon -Bagaj üstü spoyler -Cam üstü spoyler -Angle Eye -Far maskesi -Marşipiyel -Spor Vites Topuzu -Spor El freni -Spor pedaller -Metal paspaslar -Cam filmi -Metal kapı eşikleri -irmscher spor Panjur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arka Kamera: ![]() Arka görüntü:
__________________ always AT by AT |
| | |
| | #5 |
| POWER OF DREAMS Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
| Re: +Club MdfyM Opel Marka Garajı !
'83 model ALMANYA dan ilk sahibiyiz üzerindeki boya orjinal boyasıdır ve orjinal 66.000KM dedir.müzik sistemi PİOONEER 7500 ana ünite PIONEER GMX924 anfi ve iki takım 6985 hoparlör.krom eksoz ağzı,vinil koltuk kılıfları.beyaz sinyaller,kabuta amortisör uygulaması,siyah ön arma,merkezi kilit,4 cam otomatik,4 camıda kaldıran modülüyle birlikte alarm:KADETT E aynalar BMW E-30 ön karlık,KADETT GT/E direksiyon simidi ve sıkça değiştirdiğim jantlarla değişik fotolar![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Mesajı son düzenleyen Vette : 13-11-2006 - 13:24 |
| | |
| | #6 |
| POWER OF DREAMS Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
| Re: +Club MdfyM Opel Marka Garajı ! ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Mesajı son düzenleyen Vette : 13-11-2006 - 20:57 |
| | |
| | #7 |
| turab | Re: +Club MdfyM Opel Marka Garajı !
Hayırlı olsun garajımız
__________________ [img=http://img465.imageshack.us/img465/6180/p2010047js8.jpg] |
| | |
| | #8 |
| Keptın | Re: +Club MdfyM Opel Marka Garajı !
97 Corsa Swing Otomatik Vites Stock tamamen Stock ![]() 84000 km ![]() ![]() |
| | |
| | #9 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
1995 Vectra GT 154.000 kilometrede K&N kutu içi hava filtresi var Geri kalanı standart Maddi ve manevi destek bulunursa modifiye düşünülüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
__________________ Mesajı son düzenleyen emp:) : 15-11-2006 - 19:20 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|