"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 28-01-2005 Yaş: 19
| Astra için xenon far lazımm... Arkadaşlar 07 model astra aldım.xenon far istiorum.fakat istediim rengin kelvini hakkında bi bilgim yok.Ama ne tam beyaz ne tam mavi sanırım 8000 k ya den gelio ööle bi renk istiorum.fiyat hakkında kaça kadar çıkmalıyım sizce ? birde bmwlerdeki gibi mercekli bi far almam lazım mı yoksa standart fara uyuyo mu ?xenon uysada kötü mü duruo ?şimdiden ilginize teşekkürler arkadaşlar |
| | |
| | #2 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| Re: Astra için xenon far lazımm...
Çok pahalı bir uygulama olur senin için orjinalde mercekli farın yoksa. Onun yerine yaklaşık 80-90 ytl civarında satılan beyaz ampullerden al bence.
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member | Re: Astra için xenon far lazımm...
Serviste xenon kit uygulaması yapıyorlardı benim bildiğim. Vectra için 700küsür demişlerdi. Eğer sıkıntı yaratmayacaksa mercek olsun derim ben. Hem far görünümü olarak da çok güzel duruyor. Koskoca farlara halojen pek yakışmıyor.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #4 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
şunu anladım ben ![]() xenon far bi-xenon değilse bir işe yaramıyor
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
Nasıl bi işe yaramıyor?? Açsana biraz ahmet..
|
| | |
| | #6 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
Şöle Hakan abinin accord ile izmir yolculuğu yaptık gece geçen haftalarda.. aydınlatma gayet homojen hoş ama sanki çok geniş bir mekanı 12w lık enerji tasarufu ampülü ile aydınlatmaya benziyor. görüyorsun ama sanki biraz zayıf bir aydınlatma var.. uzunlarla renk çok hafif sarıya kaçıyor hatta fark hissetmiyorsun ama çok kuvvetli aydınlatma var. demek istediğim belki ışığın rengindendir belki merceğin çapı yada benm halojene alışmış olmam bilmiyorum. ama resimlerde gördüğüm bi-xenon uzun ve kısa aydınlatmasına yaklaşamadı.. ![]() ona keza Ertan abimin Vectrada öyle tamam güzel ama ben ya alışmadığımdan belki.. sanki farlar yanmıyormuş gibi zayıf bir renkle aydınlatma hissettim.. isteğim şu ; bu aracın hemen önündeki bölüm çok ciddi aydınlatılmış. o renk tonu ve şiddetiyle karşının gözünü almadan güzel bir mesafeyi istiyorum.. Uzunları zaten hesada bile katmıyorum onların gemi projektörü gibi olması tercihim ![]()
__________________ |
| | |
| | #7 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Sıfır araba alınırken neden almıyorsunuz ki bu xenon'u... Sonradan takılınca olmuyor...Her gün yeniden mi yazacaz... Arama kısmına xenon yazın bakalım neler çıkacak... 12000K takın normal reflektörlü farlara en güzel onlar gösteriyormuş...Farları birazda yukarı kaldırtmak lazım, yeterince göz alamaz falan nemenazım...
__________________ Team VW |
| | |
| | #8 | |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Re: Astra için xenon far lazımm... Alıntı:
merceksız xenon karşı tarafın gözünü mıkmekten başka bişi deyil iyi ayarlanmasa ...
__________________ | |
| | |
| | #9 |
| Ophell Member | Re: Astra için xenon far lazımm... |
| | |
| | #10 |
| renaultsport | Re: Astra için xenon far lazımm...
mtech hariç diğerleri arıza ışığı yakıyor diye biliorum astra da...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|