"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| **** Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Yaş: 24
| Astra H arka sis lambası
arka sisleri yaktığımız da bilindiği gibi sadece soldaki sis lambası yanıyor. sağ stoplarda da sis lambası yeri mevcut. onu aktif hale getirmek mümkün mü acaba?
Mesajı son düzenleyen ABBA : 23-03-2007 - 19:21 |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: Astra H arka sis lambası
Arka sis farı tek taraflı dizayn edilmiştir. aktif hale getirmeye gerek yok , tek taraf rahatlıkla görevini yerine getirir. lütfen görüntü olması açısından yapmayı düşünmeyin. Arka sis ışıklarını sadece gerektiğinde kullanalım
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member | Re: Astra H arka sis lambası
Yok yinede ben yapıcam diyorsan bari normal arka far şeklinde olsun. Bizim eski arabadaki ampul 2 kademeliydi, başka bir ampul takılınca sadece 2. kademesi çalışıyordu. Tam bir bilgim yok ama ampul değiştirerek sorunu çözebilirsin.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #4 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 | Re: Astra H arka sis lambası
Gereksiz yere arka sis lambalarımızı yakmayalım ![]() bendede tek yanıyor arka sis soun olmadı daha hiç tek olsada görecekler çift olsada
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... |
| | |
| | #5 |
bazen trafikte insanın dibine kadar girip taciz eden tek hücreliler oluyo. onlara karşı bi önlem olarak düşündüm.. genelde sol ayakla frene hafifçe ışıklar yanacak kadar dokunup gaza yükleniyorum, o yavaşlarken ben arayı açıyorum güzel oluyo. ama hafifte dokunulsa balataları eskitme durumu olabiliyo. o yüzden düşündüm bunu. stopları elle manuel yakabileceğim bi mekanizma olsa o da güzel olurdu |
| | |
| | #6 |
| TaYFuN™ | Re: Astra H arka sis lambası
orda ampül yoktur arkadaşım.git öbür taraftaki sis lambasının aynısından al ve diğer stoptan oraya bi elektrikçiye kablo çektir ikiside yanıcaktın bu sefer.ama lütfen lüzümsuz yere kullanma! |
| | |
| | #7 |
teşekkürler |
| | |
| | #8 |
| Liberty '06 Kayıt Tarihi: 06-01-2005
Sağ tarafta genelde geri vites ışığı olmuyor mu?
|
| | |
| | #9 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
geri vites ışığı çift diye biliyorum
__________________ |
| | |
| | #10 |
geri vites ışığı çift |