"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-01-2005 Yaş: 30
| Astra F'in aynasını ordan burdan toplamaktan bıktım yokmudur çözüm...
Selam arkadaşlar, Bizim pederde Astra F var ve bunların aynası katlanmıyo, bide üstüne üstük çarpınca yere düşüyo. Civardaki dükkanlar sağolsun düşünce alıp koyuyolar içeri ama her seferinde dükkan dükkan ayna arıyoruz. Bazende düşmenin etkisiyle ayna hatta dış kapağı falan kırılabiliyo. Bunlara uygun katlanır ayna varmıdır acaba yada uydurulabilirmi bilginiz varmı? |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: Astra F'in aynasını ordan burdan toplamaktan bıktım yokmudur çözüm...
valla sözde vectra B ninde katlanmıyor .. pekte sıkıntı çekmedim bu konuda. parçacı aksesuarcı vs. bakmak lazım enteresan aynalar olabilir... çin işi biliyor yapmıştır bişeyler
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Japan Fan _ German user | Re: Astra F'in aynasını ordan burdan toplamaktan bıktım yokmudur çözüm...
bendede var aynı sorun...sol tarafa ayna almaktan bıktım..alıcam bu replica m technic aynalardan ...tek çözüm o kaldı yoksa böyle başa çıkamıyorum
__________________ Kurallara aykırı imza boyutu ! |
| | |
| | #4 |
Vectra B'ninki katlanıyor, biryerde görmüştüm ama kendi ekseninde dönüyor direk arkaya yatmıyor. Bmw'ninki gibi yukarı dönüyor çevirince.
|
| | |
| | #5 |
Araba benim olsa M aynasını alırdım bende hiç düşünmedende peder beğenmez yaw, bune yumurta gibi der |
| | |
| | #6 | |
| Japan Fan _ German user | Re: Astra F'in aynasını ordan burdan toplamaktan bıktım yokmudur çözüm... Alıntı:
__________________ Kurallara aykırı imza boyutu ! | |
| | |
| | #7 |
| PARÇACI | Re: Astra F'in aynasını ordan burdan toplamaktan bıktım yokmudur çözüm...
sana çözüm kırıldıkça takıcan fiyatı çok da pahalı değil
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|