"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| OuTcAsT |
arkadaslar 2002 model opel zafıra arabam var yenı aldım araba kalkıstan sora 2ye attıktan sora arabamda tıtreme oluo yane at gıbı sekıyo servıse goturdum beles dıe eksozda sorun var dedıler eksoz deıstı komple sorun gıttı derken 1gun sora yıne basladı ve servıse gıttıgımde bu sefer bujılerde sorun var dedıler tatmın edemedıler benı sızce sorun ne olabılır????
|
| | |
| | #2 | |
| No MaXaS.!! | Re: arabamda sorun var!!!! Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #3 |
| Remusss | Re: arabamda sorun var!!!!
Tıtreme balans ayarından olmaz mı ? Bence balanscıya baktır
__________________ |
| | |
| | #4 |
| OuTcAsT | Re: arabamda sorun var!!!!
yok yaf o tıtreme yuksek hızlarda ortaya cıkar 1den 2ye gecıste yapıo hızım kac olursa olsun farketmıo mekanıkten yapıoda bı turlu cozulmedı.arıfım ataturk dıosunda bı çin atasozü vardır neysem solemım para harcamamam lasım on tamponumu yaptırcam |
| | |
| | #5 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
| Re: arabamda sorun var!!!!
ne titreyen ne motorda vibrasyon mu war direksiyon mu titrio vites mi titriyo arabanın neyi titrio ?
__________________ |
| | |
| | #6 | |
| OuTcAsT | Re: arabamda sorun var!!!! Alıntı:
| |
| | |
| | #7 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
ya lastiğinde balon olur direksiyon titrer araba zıplar, motorun takozları eskimiştir motorun titrer, vitesin sallanır rot başların bitmiştir ön takım dağılmıştır titrer walla tam anlayamadığım için yardımcı olamıycam at gibi titremesi? klima açıkken de titreme yapabilir
__________________ |
| | |
| | #8 |
| POKERAY | Re: arabamda sorun var!!!!
motor arabanın ağırlığını kaldırmıyor o yüzden titreme yepıyor bendede zafira var aynı sorun bendede mevcut arabayı devirli kullanacaksın 3 bin devirden aşağıya düşmeyeceksin o zaman hiç bir sorunun kalmaz
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #9 |
| CAN SIKINTISI Kayıt Tarihi: 26-01-2005 Yaş: 29
bendede aynısı olufyodu bjileri ve buji kablolarını değirtir. düzelecektir. ayrıyetten şarj dinamosundada sorun olabilir eğer dinamo yanmıssa su an aküden yiyosun demektir buda yapabilir.
__________________ ![]() 34 AMT 41 |
| | |
| | #10 |
| OuTcAsT | Re: arabamda sorun var!!!! 5bin devırdede aynısını yapıodu hızlı kalkıs yapıorum ondan sandım sora normal devırlerde surdum ama hep aynı sorun.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|