"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 15-08-2007
| 2003 corsa c için yay
merhaba 2003 model bir corsa c ye sahibim. arabama yavastan modifiyeye baslamak istiyorum ve ilk olarak da virajlarda cok yatmasından dolayı yay almaya karar verdim. corsa kullanan arkadaslardan yay kullananlar varsa fikirlerini ve deneyimlerini benimle paylaşırlarsa cok sevinirim cunku bu ay sonuna kadar bu işi halletmek istiorum...
|
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 03-12-2007
|
slm bılader ben de 2001 corsa war hanı yay taktım bılader cok ıı durum yanı memnunum sallaması yok yanı sallasa bıle topluyorsun kılıtlıo arabayı zaten suda bır gercek corsaların ön amörtısörlerı sert yay taktınmı yol tutus cok kıyak oluyor voltland taktım ben cok memnunum tek sorun arada arka helezonlara yag gres yagı surmeyı unutma kapı gcırtısı gbı bır ses cıkarıyor.kasıslerde ok kendıne ıı bak bılader paslasırız arada bı...
|
| | |
| | #3 |
|
tesekkurler paylasım için
|
| | |
| | #4 |
| magnanimous Kayıt Tarihi: 25-03-2005 Yaş: 23
|
birader bende 2004 corsa vardı.ona taktık 3.5 cm yay son derece güsel oldu yalnız çok zıplamaya başlamıştı.biliyorsun zaten corsaların süspansiyon sert bide üstüne onu takınca iyice zıpzıp olmuştuı çukurlarda takır tukur gidiodk ama yol tutuş harikaydı yani girmediğim viraj kalmamıştı ztn iyi yol tutuşu daha da mükemmel oluyor gerçi bende 185/55/15 jant lastiği vardı orj daha iyi basıodu yere.
|
| | |
| | #5 |
|
tesekkurler bnm de jantlar orjinal 185/55/15. vogtland 3,5 alcam bu hafta içi bi aksilik cıkmazsa. bn sadece yay takınca amortisör patlar die korkuorum |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|