"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 30-01-2007
| 1.3 Corsama chip yaptırdım!
dün aracımaa sitemizden mehmet gazihan bey chip uygulaması yaptıı!aracın performansı fena şekilde arttı!daha önceden 16 jant ve geniş lastikler olduğu için 165 km/h da kalan araba chipten sonra 185 km/h çok rahat bi şekilde oturduu ve halada gidiyoduu fakat yol müsait deildii ve gaz kestik!araba artık daha dolu gidiyorr!5000 devire kadar bii solukta kasmadan çıkıyorr!buu chip olayını siz site üyeleri ile paylaşmak istedim!ve burdan mehmet gazihan bey e tekrar tekrar çok teşşekkür ediyorum! http://www.modifiyem.com/forum/members/mehmetgazihan/ |
| | |
| | #2 |
| 06 ZGE 38 | Re: 1.3 Corsama chip yaptırdım!
hayırlı olsun.. motorun iyice ısınmadan fazla zorlama...
|
| | |
| | #3 |
| POKERAY | Re: 1.3 Corsama chip yaptırdım!
hasan hatırlattığın için sağol bende yaz gelmeden astrama yaptırayım
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #4 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: 1.3 Corsama chip yaptırdım!
Mehmet abim işini bilir. sitemizde olduğu için çok mutluyum. |
| | |
| | #5 |
| MoJiTo Kayıt Tarihi: 22-02-2007 Şehir: KaRŞıYaKa Yaş: 25 Otomobil: focus:)
hayırlı olsun gule gule kullanda fazla gazlama ![]() |
| | |
| | #6 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: 1.3 Corsama chip yaptırdım! Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 30-01-2007
saolun arkadaşlarr Allah razı olsun!darısı chipsizlerin başınaa!bu arada mehmet gazihan benzinli araçlarada yapıyo!onunla kontak kurarsanız yardımcı olacaktırr!
|
| | |
| | #8 |
| Chip Maker | Re: 1.3 Corsama chip yaptırdım!
Opel Forever...
__________________ [Kural Dışı İmza] |
| | |
| | #9 |
| Senior Member | Re: 1.3 Corsama chip yaptırdım!
benzinlilerde chip dizel kadar etkili değil....dizelde chip verilen parayı gerçekten hak ediyor....benzinlide chip başka modifiyelerin ardırdından iyi verim verirken dizelde sadece chipde takılabilinir tabi gene dizel+motor mod.+chip en güzel combinasyon ama dizeli sonuçta ekonomi için alındığı için sadece chip yeterli zaten dizel motolar yüksek sıcaklık ve basınca daha dayanıklı oldukları için chipin getiririsi yüksek....
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|