"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Dipl.Ing. Kayıt Tarihi: 01-02-2007 Yaş: 36
| yeni TT görüşleriniz
Merhaba,Audi TT almak için kolları sıvamıştım ancak Golf GTı ile aynı motoru kullanmasına vede arka koltuklarda oturmanın imkansız oldugu(2 kişilik) bir aracın türkiye fiyatı olarak gtı dan 40 milyar daha pahalı olması mantıklımı sizce? |
| | |
| | #2 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER
| Re: yeni TT görüşleriniz
GTI ile tek benzerliği kullandığı motor ve platformun ana yapısı. sürüş özellikleri bile baya farklı. arabada daha göremediğin bir sürü farklılaştırılmış nokta var GTI'a karşı, şasinin burun bölümü olduğu gibi alüminyum mesela. ve kalite olarak GTI'ın çok üzerinde. mantıklı olup olmaması olayına pek girmiyorum, çünkü bu otomobillerde pek fiyat/fayda aranamaz. hani arka koltukları olsaydı bu fiyatı hakederdi gibi. arka koltukları super rahat geniş olsaydı bu araba zaten TT olmazdı, karakterini kaybederdi. yinede fiyatını hakeder mi diyosan, ne diyim bence kesinlikle hakediyor tabi herkesin düşüncesi farklı.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #3 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Eski tt ye oranla iç mekan daha ferah, aynı motoru kullanmasının bir önemi yok bizde bir ara hem bora hem A4 vardı, aynı motoru kullanıyorlar ama alakaları yok. Sınıfları farklı herşeyden önce. Hayırlı olsun şimdiden |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
sonuçta 2.0 tfsi motoru bu yıl kendi hacminin en iyi motoru seçildi.. böyle bir motor kullanılmayacak ta ne kullanılacak ki? |
| | |
| | #5 |
motora lafım yok benim sadece aynı motorlu 2 aracın biri 67 digeri 107 ytl. asıl mesele bu... bu arada TT 2 kişilik bir aractır kesinlikle arka koltuk sadece canta tasımak için boyu 130dan uzun cocuklar icin bile dar arkası... bu arada malzeme kalitesi aman amanda degil golf GTI ile benzer özellikte.... bence GTI paranın tam karsılıgını veriyor Audi ise biraz ucuyor zaten almanyada fiyat farkı makul ken yine fark aynı BMWlerde oldugu gibi Audide ucmuş türkiye pazarı için, bence bu satış stratejisinden kaynaklanıyor bizimkiler ekstradan 7-8bin euro daha ekliyor kafadan bir audinin satış fiyatına halbuki Almanyadaki GTI TT fiyat farkı makul.... |
| | |
| | #6 |
25600 euro GTI baz model almanyada 33bin euroda TT 2.0TFSI baz model. bu çok büyük bir fark almanya için. 8bin euro fark var nerdeyse. bunda da bir anormallik yok, neden takıldın ki böyle almanya fiyatlarına ?
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #7 |
ek bilgi tt nin gtı ile fiyat farkı almanyada 7 bin euro trde 18bin euro.......motorlar aynı oldugu ve aynı gümrük mevzuatına muhatap oldugunuda hatırlatırım... takılmamın sebebi audi,bmw gibi türkiyede satışı ele gecirmiş kurumların haksız kar elde etmeleri baska ne olabilir sence sende istemezmisin bir bmwyi hak ettgi fiyata 9-10 bin euro ucuza bir audi yi 7-8 bin euro ucuza kullanmayı neden fazladan vergi veriri gibi borusan yada audi distributorunu besliyoruz... tabiki herzaman gibi tüketici tavır koymazsa bunlar 5-6 bin daha isterler gün gelir.... Mesajı son düzenleyen engin_eer : 05-06-2007 - 14:29 |
| | |
| | #8 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
o zaman gti al? tt'yi beğenmiyorum ben.. ne güzel ne de özgün gelmiyor yeterince. |
| | |
| | #9 | |
| Re: yeni TT görüşleriniz Alıntı:
evet arabaların fiyatlar nasıl iki ile çarpılıyorsa, fark da iki katına çıkıyor doğal olarak. ayrıca bazı donanım farklılıkları filan da var bilmediğimiz.
__________________ www.travian.com.tr | |
| | |
| | #10 |
gtı 25700 tt 32750 euro fark 7bin50 euro |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|