"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 18-05-2004 Yaş: 21
| xenon problemi
2007 a3 um var xenon taktırıcam en kısa zamanda ama a3 lere sonradan xenon takılınca problem cıkıyor diye bi soylenti var bu konuda bi yardımcı olur musunuz |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
| Re: xenon problemi
Arıza ışığının yanmasına sebep oluyormuş sonradan takılan xenonlar...
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
silecek motoru yanıyodu önceden ama o sorun artık olmuyo mtec tavsiye ederim |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 18-05-2004 Yaş: 21
bi ithalatcı bana bi liste faksladı stopları 180 dolar xenonlarda 220 ytl dio dp tuning die bi marka |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
Mtec,Texon,HID gibi markalarda düzgün bir montajla sorun yaşamassın yarım yamalak bir montajda olası sorunlar selektörde farlardan birinin veya ikisinin sönmesi,sürekli arıza ışığı yanması,silecek motorunun yanması(ki buna şahit olmadım ama gariptir ki duydum: )) 220 ytl'lik xenondan uzak dur derim Mtec'ler 400 ytl, Texon'lar,HID'lerde 350 ytl galiba montaj hariç kolay gelsin
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #6 |
| Bass Guitar Player | Re: xenon problemi
O olayı aracın bilgisayar sistemine müdale ederek düzeltiyolar diye biiliyorum. Reklam yok... yanlış anlaşılmasın... forum.geceucusu.com burası işine yarar.
__________________ Life has the new meaning |
| | |
| | #7 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Alırken xenonlu alsaydın...
__________________ Team VW |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|