"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 21
| tuning hakkında ?? :) muhabbet
merhabalar şimdi bi sorum olucak yani kısmetse audi a3 sportback 1.6fsi gelmek üzere siparişten nese tam olarak tuning hakkında sağlam bilgilere sahip değilim yani kulaktan dolma etraftan okuduklarım fln ama ilerde arabanın motoruyla uğraşmak istiyorum yani işte turbo, egsoz komple sistem değişimi , chip tuning belkide şimdi bu konular hakkında tam olarak bi bilgim yok yani : ) yanlış sölüyo bile olabilirim sizce bu tip sistemlerle nereye kadar çıkartabilirim arabanın performansını sonuçta 1.6lık bir motor bunu biliyorum çok gereksiz gibi gözüksede belki ilerde düşüneceğim olaylar bunlar yani performans çok alınmıyacağını tahmin edebiliyorum ama düşüncelerinizi ve ne tip tuning yapabilirz motor performansı için tam olarak bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
__________________ betrayal of Flesh |
| | |
| | #2 |
| Team audi Kayıt Tarihi: 21-06-2005 Yaş: 30
| Re: tuning hakkında ?? :) muhabbet
ya sen gıt arkdasın gıt ya orda takıl burdan adam kayırıp olmaz bu ısler
__________________ |
| | |
| | #3 |
| modifico mi bueno coche Kayıt Tarihi: 01-10-2005 Yaş: 22
1.6 FSI için kutu dışı hava filtresi, ve spor egzos ilk etapta 10 15 e yakın beygir verir... Diğer şeyler için fazla kasmanı tavsiye etmem motoru zorlama ama illa yapıcam diosan hava filtresi ve egzos dan sonra Chip tuning yap ondada bi 8 10 beygir daa alırsın. Araba kendine gelir... ama cok para harcarsın... güle güle kullan bende A3 coupe ciyim |
| | |
| | #4 | |
| Coop ft Dragger;ban song Kayıt Tarihi: 04-07-2005 Yaş: 24
| Re: tuning hakkında ?? :) muhabbet Alıntı:
naptın sen yaa filtre egzos 10-15 beygirmi yok artık.... | |
| | |
| | #5 |
| Team audi Kayıt Tarihi: 21-06-2005 Yaş: 30
bırak kendı hallerıne
__________________ |
| | |
| | #6 | |
| içinde ''4'' olmalı! :D Kayıt Tarihi: 03-05-2005 Yaş: 27
Okadar beygir olur mu olm hiç, millet chip yaptırıyo, bilmeme nereleriyle oynuyo da anca okadar alıyo ki 1.6 motordan bahsediyorzz.. 1.6 arabaya saglam bişiler yapmak lazım fark ettirmesi için, benm bi iddaam yok bu konularda, bilenler burda elbet yazcaktır.. | |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
spor egzost dediğin 1000 küsür euro.. 1.6 fsi a vereceği beygir 5-7olur... filtreden de aldın mı 1 veya yarım beygir... al sana 6 ila 8 arasında bişeyler alırsın asıl tam tersine chipten alırsan alırsın güzel beygir daha ucuz fiyata. Mesajı son düzenleyen artofrally : 07-02-2006 - 11:21 |
| | |
| | #8 | |
ya güzel kardeşim; her bu tarz mesajdan fırlıyosun afedersin, bu tarz müşteri çalmak gibi girişimler yerine, bizleri gıcık etmek yerine; bizim de destegimizi arkana alıp siteni ÇOK DAHA FAZLA geliştirmenin çaresine baksana...? benden naçisane bi tavsiye tabiki , sen bilirsin.. Yani ne biliyim her mesajda sana kıl olundugunu göruyorum bu tarz, halbuki sitene girdim, e güzel, bi audi ci olarak görmek ve dolaşmak isteyecegim ve bilgilerinin beni memnun edecegi bi site, ama uslup yanlış.. Yaş kaç hiçbir fikrim yok, buyuksen de benden kusra bakma ama, öörenmenin yaşı yoktur Ciddiyim yani, biraz daha dikkat özen ve duyarlılık cok daha fazla getiri saglayacaktır sana.. | |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 23-10-2005
abi o zaten cok eski mesaj tarihine bak ben insanlar dusuncelerini yazdiktan sonra bi daha oyle birsey yazmadim |
| | |
| | #10 | |
ehuehu. .kusra bakma köü bi niyetle yazmadıgımı farketmişindir zaten, sadece bi öneri olarak söylemiştim sana.. Site güzel buarada, ama başlıkların içinin baya bi dolması gerekiyo, foto zenginligi gerek ilk gözume carpan, bi müşteri oalrak başarılar | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|