"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Kime Emanet? Kayıt Tarihi: 22-05-2004 Şehir: Istanbul Yaş: 27 Otomobil: Audi A4 1.8Tq
Blog Kayıtları: 23 | Egsoz Sistemimi degistirdim
Borla cat-back sistemim vardi onu sonunda sattim ve yerine 3" egsoz sistemi yaptirttim. Orta ve son susuturucuyu magnaflow kullandim. Borla ya kiyasla, cok az daha yuksek sesli ama kesinlikle rahatsiz etmiyor. Yuksek devirlerdede arabada bir rahatlama oldugunu hissettim. Borla 2.25" idi, simdikisi ise 3". Orta susturucu bu 3" giris / 3" cikis ![]() Son Susturucuda bu 3" giris / 4" cikis ![]() ![]() Cift cikis her ne kadar audi de cok guzel dursada baska secenegim yoktu cunku magnaflow egsozlarinin 3" giris olan egsozlari yok. Orta susturucunun capi cok genis oldugu icin sik sik yere vuruyor, onuda yakinda baska bir magnaflow susturucusu ile degistiricem. 2.25" = 5.715 cm 3" = 7.62 cm |
| | |
| | #2 |
| Eski Member | Re: Egsoz Sistemimi degistirdim
Hayırlısı olsun sesini duymak isteriz..
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
| Re: Egsoz Sistemimi degistirdim
hayırlı olsun..
__________________ |
| | |
| | #4 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
Hayırlı olsun arif
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #5 |
| modifico mi bueno coche Kayıt Tarihi: 01-10-2005 Yaş: 22
sırf kafayı degişebilirsin çift çıkışla, yada buna gore bi tampon alsan yıkılır..
|
| | |
| | #6 |
| Remusss | Re: Egsoz Sistemimi degistirdim
Valla cok guzel duruyor hayırlı olsun ...
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
Bence son susturucu süper olmuş ama az daha içeri girmez sanırım deilmi?? Açıkta kalmış biraz, neyse hayırlı olsun, güle güle kullan.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|