"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 | |
| Team audi Kayıt Tarihi: 21-06-2005 Yaş: 30
| Re: Audi Modifiye Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #33 | |
ıyııste bosuna ugrasma dıyo ordakı tabloda bızım anlamamız gereken
__________________ | |
| | |
| | #34 |
| Torquetuning | Re: Audi Modifiye
Elbette ki 1.6 bir araçtan turbo bir araçtan verimi ve güç artışını almak imkansız... Ancak, bugüne kadar chiplediğimiz tüm 1.6 motorlu müşterilerimiz çok memnundu... Özellikle EPC'li araçlarda gaza olan hassasiyet özel bir yazılım adaptasyonu ile iyileşiyor, yine otomatik şanzumanlı araçlarda bu yönde yazılımda optimizasyon yapılıyor ve iyileştirmeler sağlanıyor....
__________________ ! Audi4Ever ! |
| | |
| | #35 | |
__________________ | |
| | |
| | #36 |
Yakıt tüketimi, atmosferik küçük hacimli araçlarda ortalamalar göz önünde alınırsa değişmiyor...
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| leon Kayıt Tarihi: 18-04-2005 Yaş: 30
| Re: Audi Modifiye
selamlar herkese 2001 a4 1.8t var ben de ve chip tuning dusunuyorum burada simdi ogrendim revo diye bir marka da oldugunu ahmetakgun o tabloyu nereden buluyorsun? ne tavsiye edersiniz? tesekkurler... |
| | |
| | #38 |
Dogantan, aracınız 150 BG'lik 1.8T ise => +46 BG / +70NM tork güç artışı elde etmeniz bizim chip tuning uygulamamızla mümkün.
| | |
| | #39 | |
http://www.go2mkshop.com/r-audi.php revoyu tavsıye ederım almadan once 5 saatlık deneme surusude var adres yukarıda
__________________ Mesajı son düzenleyen ahmetakgun : 06-03-2006 - 15:48 | |
| | |
| | #40 |
| leon Kayıt Tarihi: 18-04-2005 Yaş: 30
| Re: Audi Modifiye
bilgiler icin cok tesekkurler, birsey daha sormak istiyorum arabamin hava kutle olcer ini degistirecegim de, bazen yuksek hizlarda hatali calisio acaba chip tuning sonrasi degismesi gerekir mi zaten? yani ben 1.8Tsport (180 bglik) audilerin hava kutle olcerinden mi alsam daha iyi olur acaba onlarinki farkli ise? yoksa gerek yok mu boyle bir seye? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|