"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| adım mustafa.. | Re: Trabzon MDFYM
olur buluşalım tanışalım en azından
__________________ TEAM TRABZONSPOR |
| | |
| | #22 |
| Patinaj Team :) | Re: Trabzon MDFYM
musti biz istesek 5 dk da tanısabılırız
__________________ Ben Senin 3.Viteste Patinaj Çekmeni Sevdim |
| | |
| | #23 |
| _61_ Kayıt Tarihi: 23-05-2004 Yaş: 24 | Re: Trabzon MDFYM
madem trabzon bölümündeyiz, trabzonu konuşalım. sözüm meclisten dışarı; tanjantın devamı olacak olan "cadde" isimli sokakta takılan sözümona modifiyeli otomobilleri görmüşüzdür. benim bunlar hakkında bazı gözlemlerim var. bence trabzonda bagajına bası koyan sokaklara dökülüyor, ve birşeyleri gösterme çabası içindeler. uzunsokağın ortasında lüzumsuz gazlar, gereksiz gürülteler... insanlar işallah bazı şeyleri içlerine sindirir de bu çirkin manzaralardan kurtuluruz. anneannemin evi uzunsokağın üstünde, kendisi 2 ay önce beyinkanaması geçirdiği için devamlı istirahat halinde. sömestır tatilinde onu ziyarete gittiğim gün sözümona bu modifiyeciler bir toplantıdan dağılmışlardı, anneannem divanda uzanırken arkadaki cam alttaki İNSAN ın bassıyla sarsılıyordu. iş otomobil sevgisine gelirse kimseyi kendimle bir tutmam ama bu insanlar diğer insanların canını sıkarak olumsuz puanlar topluyorlar, ve halkta bir antipati uyandırıyorlar. yorumlarınızı merakla beklemekteyim.
__________________ byük olup ahmak olacaına kçük olup çakmak olacaksn |
| | |
| | #24 |
| adım mustafa.. | Re: Trabzon MDFYM
bencede zevkler başkalarını rahatsız edecek boyutta olursa zevk olmaktan cıkar.. jumaru inşallah zamanla bişeyler değişir..sadece trabzonda değil tüm türkiyede..
__________________ TEAM TRABZONSPOR |
| | |
| | #25 |
| _61_ Kayıt Tarihi: 23-05-2004 Yaş: 24 | Re: Trabzon MDFYM
işallah magnum, işallah insanlar kendilerini cahillikten ve görgüsüzlükten kurtarabilirler...
__________________ byük olup ahmak olacaına kçük olup çakmak olacaksn |
| | |
| | #26 |
| since 2001 | Re: Trabzon MDFYM
Trabzon modifiyem olarak buşuşmanız çok iyi olur arkadaşlar. Jumaru bu arada geçmiş olsun. we senin bahsettiğin dengesizler her her yerde mevcut bi tek trabzon de değil.
__________________ BMWdüşmaniJaponhastasiYollarınfatihiPlaka ezberletenogamemanyagıModifiyecirallycihızmanyaKıs aca Ben |
| | |
| | #27 | |
| _61_ Kayıt Tarihi: 23-05-2004 Yaş: 24 | Re: Trabzon MDFYM Alıntı:
__________________ byük olup ahmak olacaına kçük olup çakmak olacaksn | |
| | |
| | #28 |
| gawli | Re: Trabzon MDFYM
arkadaslar sanırım pazar gunu bı toplantı yapılacak besırlıde yesılyurt caybahcesının otoparkında toplanacak mıllet
__________________ http://www.turandaa.com.tc/ |
| | |
| | #29 |
| Patinaj Team :) | Re: Trabzon MDFYM
kim kim gelicek
__________________ Ben Senin 3.Viteste Patinaj Çekmeni Sevdim |
| | |
| | #30 |
| gawli | Re: Trabzon MDFYM
hemen hemen herkes orda olur heralde ama ben gıdemeıcem Uzungöle gidecez arkadaşlarla
__________________ http://www.turandaa.com.tc/ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|