"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Yönetim | Trabzon MDFYM
arkadaşlar pmden gelen ıstekler uzerıne karadenız modıfıyem kısmına Trabzon modıfıyem eklenmıstır.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| gawli | Re: Trabzon MDFYM
eeee eklendı de ne oldu hanı nerde mıllet ben elli defa yazdım bu elli bir oldu ama yinede kimse yok kardeşim
__________________ http://www.turandaa.com.tc/ |
| | |
| | #3 |
| _61_ Kayıt Tarihi: 23-05-2004 Yaş: 24 | Re: Trabzon MDFYM
trabzonlu arkadaşlara selamlar...
__________________ byük olup ahmak olacaına kçük olup çakmak olacaksn |
| | |
| | #4 |
| Yönetim | Re: Trabzon MDFYM
hepınıze tekrardan merhabalar arkadaslar.umarım sayınız artıcaktır cunkı daha yenı actım konu olarak.yakın zaman ıcınde samsun merkezlı toplantı ve drag yarısı duzenlemeyı dusunuyoruz.sızlerıde armızda gormekten zevk duyarız.toplantı ve dıger etkınlıklerı duyurular kısmından takıp edebılırsınız.eger club mdfym Trabzon olarak etkınlık yapmak ıstıyorsanız bana onceden bıldırmenız benımde dıger yonetıcı arkadaslarla konusup onaylamız gerekıyo.tum ısteklerınızı ve onerılerınızı ılgılı kısımlardan bana ulastırabılırsınız .
__________________ |
| | |
| | #5 |
| since 2001 | Re: Trabzon MDFYM
drag mı düşünüyoz hadi bee ayarlayalım. hatta ben bi bosh wakit bulduğumda bazı yerlerle görüşmeye geçicem eğer olursa KARADENİZ modifiyem coşacak
__________________ BMWdüşmaniJaponhastasiYollarınfatihiPlaka ezberletenogamemanyagıModifiyecirallycihızmanyaKıs aca Ben |
| | |
| | #6 |
| Yönetim | Re: Trabzon MDFYM http://www.modifiyem.com/forum/showt...650#post235650 arkadaslar lutfen hepınız burayı bı kontrol edın.sayfayı bastan asagı bı okuyun.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Patinaj Team :) | Re: Trabzon MDFYM
ben trabzondayım hocam.. yeni sitenizide gördüm forum kısmı acılırsa daha guzel olacak.
__________________ Ben Senin 3.Viteste Patinaj Çekmeni Sevdim |
| | |
| | #8 |
| adım mustafa.. | Re: Trabzon MDFYM
vayy trabzon modifiyem acılmış haberim yok herkese slm bende burdayım
__________________ TEAM TRABZONSPOR |
| | |
| | #9 |
| adım mustafa.. | Re: Trabzon MDFYM
hani yaww kimse yok trabzonlu
__________________ TEAM TRABZONSPOR |
| | |