"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #901 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 23-09-2006
| Re: Samsun Modifiyem
Selam Arkadaslar Ben Emre 10 Yasimdan Beri Arac Hastasiyim Ama Bi Aracim Ve Boyle Seyleri Ogretecek Biri Olmadigi Icin Sizin Kadar Ilgili Degilim Bu Isee ** Ins. Sizlerin Sayesinde Biseyler Ogrenecegiz Benide Araniza Alirsaniz Cok Sevinirim Biseyler Kapip En Kisa Zamanda Araba Alacagim Onu Modif Yapmak Istiyorum Hepinize Saygilar
|
| | |
| | #902 |
| POKERAY | Re: Samsun Modifiyem
emre aramıza hoşgeldin bende samsundanım
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #904 |
| altuncu57 | Re: Samsun Modifiyem
arkadaşlar pazar günü olursa iftara bende gelmeye çalışırım ama bu pazar dışında tabi ki
|
| | |
| | #906 |
ARKADASLAR MADEM BENDE ARANIZDAYIM ARTIK YEMEGE BENIDE CAGIRMAYI UNUTMAYIN MSN emreXyeser@hotmail.com SIZLERDEN OGRENECEGIM COK SEY VAR WALLAHI8 ARABALARINIZI SILER PARLATIRIM ISTERSENIZ AMA BENIDE EGITIN SU KONUDA
|
| | |
| | #907 |
| misek | Re: Samsun Modifiyem
Ewden sorunun olmazsa her türlü benle takılırsın ben alırım yanıma.araçla ilgili pek bişey öğretemem ** ilgi alanlarım farklı
__________________ |
| | |
| | #908 |
olur tabı benım oyle takıntılarım yok sen ıstıyosan takılırız beraber eger cıddıysen msn adresım var ordan bana ulasabılırsın
|
| | |
| | #909 |
| misek | Re: Samsun Modifiyem Ramazan Bitiyorrrr....!
__________________ |
| | |
| | #910 |
| POKERAY | Re: Samsun Modifiyem
evet ya hadi canlanın 8.10.2006 tarihinde bir iftar yemeği düzenleyelim
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|