"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 | |
| WantED oFF tıme | Re: Samsunda modifiyem Alıntı:
pazar günleri girmeyecektinn ama dayanamadınn dimii iştee buu essss bakalımm modifiyee
__________________ İMMORTAL | |
| | |
| | #55 | |
| WantED oFF tıme | Alıntı:
karıştırma bayramı sende üşendin gelmeye galiba ya 1 saat te geliyorum sinopa ne olacakk hemm senin araç yakmıyordaa![]() ![]()
__________________ İMMORTAL | |
| | |
| | #56 |
| since 2001 | Re: Samsun Modifiyem
bayramdan sorada bulushuruz yorma kafanı ankarada bizimkiler her pazar bulusuyolar yaw sen gel samsuna ben seni götürürüm havaalanına Çarşamba sabahı samsunda olucam cumarteside inşallah buluşuruz.
|
| | |
| | #58 | |
| Yönetim | Re: sLm... Alıntı:
harbiden bayramı karıştırma.bak hem yengeyede süpriz olur.o ara bize toplantı kısmında yer açmışlar,sağolsunlar.kalkış işi aslında çok iyi olurda en azından benim açımdan biraz zor olur.dükkanı okadar uzun vakitte boş bırakabilirmiyim bilmiyorum.ama elimden geleni yaparım.aklında yemek için yer olan varmı,gülhan,ikincibahar,yazgülü,körfe,mavi-yeşil,beyaz ev...ne bileyim birini seçin işte.ona göre fiks menü fiyatta anlaşalımki gelecekler kesinleşsin,yer ayırtalım vs vs vs... arkadaşlar buda benim cep 0532 515 85 03 adım hakan. biraz hızlandıralım hatta taş çatlasa 20 000 000 tl olur .gelmek isteyenler yazın buraya kendiniz ve mekan seçiminizi.yada bana mail atın. hakandincer@gmail.com o ara arkadaşlar,isterseniz sizlerden biri ayarlasın,hiç farketmez.kimsenin aklına bişe gelmesin.bana uyar ben geliyorum.altıma gelecekler yazın kendizi.eren sende esersin heralde +1 hako d | |
| | |
| | #59 | |
| Yönetim | Re: Samsun Modifiyem Alıntı:
| |
| | |
| | #60 |
| since 2001 | Re: Samsun Modifiyem
migros nerde ben onu bile bilmiorum ki şimdi 6 kasım cumartesi toplantıya gelicekler kendilerini belirtirlerse ona göre bi yer seçeriz ![]() 1hakan 2volkan(ben) 3_? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|