"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #521 |
| since 2001 | Re: Samsun Modifiyem
arkadaşlar 29-30 ocak tarihlerine buluşma ayarlıyalım mı samsunlu modifiyemciler ne diyorsunuz_? SAMSUNLU arkadaşım Hako d yi yolda görmen çok kolay. eğer bahsi geçen 307 kaanı gibi sağdan gidiosa o kesin hakan abimizdir (herşey Stİ gelene kadar hakan abi sen anladın )
__________________ BMWdüşmaniJaponhastasiYollarınfatihiPlaka ezberletenogamemanyagıModifiyecirallycihızmanyaKıs aca Ben |
| | |
| | #523 |
| Yönetim | Re: Samsun Modifiyem
kardesim hayırlı olsun.inan senin adına cok sevindim.arırk buralara sen geldikce gorusuruz.bızlerı unutma sakın sılıvrıdekı evıne bılgısayar koy bıtane en azından burdan goruselım. volkan sende adamı hasta etme .sehır ıcınde yavas gıdecez tabı.sahını cok cabuk unuttun heralde
__________________ |
| | |
| | #524 |
Selçuk hayırlı olsun kardeşim. adliye sakattır haa hele ki istanbulda dikkat et kendine Hakan bi benim için şehir içi fark etmez tam gaz giderim ama sorun deil anlarız biz seni ne de olsa yaşlandın artık
__________________ BMWdüşmaniJaponhastasiYollarınfatihiPlaka ezberletenogamemanyagıModifiyecirallycihızmanyaKıs aca Ben |
| | |
| | #525 |
bak sehır ıcınde basıyorum dıye yazma agac cezasını yersın sonra.... ![]() nerem yaslı olum benım.
__________________ |
| | |
| | #526 |
| Yönetim | Re: Samsun Modifiyem http://www.modifiyem.com/forum/showt...650#post235650 arkadaslar lutfen hepınız burayı bı kontrol edın.sayfayı bastan asagı bı okuyun.
__________________ |
| | |
| | #527 |
Ya Hakan abi benim şehir içi dediğim otoban ya (yemezler dimi_?) içimden bi ses ceza gelio diyo
| | |
| | #528 |
bu arada o linke tıkladığım zaman girme yetkimin olmadığını söylüyo!
| | |
| | #529 |
valla onu bilmiyodum ama genelde tıklandıgını umuyodum yemezler heralde kımse gormeden duzelt ıstersen neyse naber volkı nasılsın
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|