"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #421 |
| WantED oFF tıme | Re: Samsun Modifiyem
yalnızz beyler bugün okuldan gelirken harbii çoştumm dün benim aleti yıkattım iç dış motor falann. sanırım motor kendine geldii uçuyordu bugün zapdetmekte zorlandımm.
__________________ İMMORTAL |
| | |
| | #422 |
| {>NiGhT\WaLKeR<} | Re: Samsun Modifiyem
sen okuldamıydınkı ya adam bı arar sorar ama nerdeeee
__________________ |
| | |
| | #423 | |
| WantED oFF tıme | Alıntı:
yaa kardeşimm okuldayım daa haebi zaman yokkk giyinip soyunmaktann bu aralarr sınavlar falannnn.
__________________ İMMORTAL | |
| | |
| | #424 |
tamam artık ya sen sınavlara ıyı calıs he sende bıl de sıta yapıyorum senın aracın resmı fılan var he haberın ola
__________________ |
| | |
| | #425 |
| WantED oFF tıme | Re: Samsun Modifiyem
tamam koy bakalım neyse işi bitsin bakarızz daha tamamlada bekliyoruzz bakalımm. bide ne sorucam sana şu araba video larının olduğu bir konu vardı bulamıyorumm şimdii yaa??
__________________ İMMORTAL |
| | |
| | #426 |
chat kısmında araba vıdeoları dıye
__________________ |
| | |
| | #427 |
| Yönetim | Re: Samsun Modifiyem
katalitik bitmiş oh iyi.oda osmanın işine gelir zaten.direkt boru oraya +5 hp kıyak olur.çamurlar çıkınca arabanın rüzgar direnci düşdü heralde ondardır öyle gitmesi
__________________ |
| | |
| | #428 | |
| WantED oFF tıme | Re: Samsun Modifiyem Alıntı:
1.6 tabii
__________________ İMMORTAL | |
| | |
| | #429 |
| C-ReX | Re: Samsun Modifiyem
Selam baylar.Bu bolumun acıldıgını gorunce sevindim.Ben de Gumushanedeyim.Gerci gecici olarak oradayız(perderin tayini nedeni ile) ve de KKTC deyim(okuyorum).O yuzden aralarda gelebiliyorum. bu sene G.haneye gittik.karadeniz turu ile basladık cunku ankaradan gidiyorduk. Samsun,ordu,giresun derken geldik.ilk defa karadenize gidiyordum.Samsunu cok begendim.arabama guzel bakıslar vardı.Herkesin gittigi bir cadde vardı neydi ismi ciftlik caddesi hah. yuruyerek gezdim oraları.guzel bir sehir ve cok hareketli idi.gerci 2 gun kaldım ama... |
| | |
| | #430 |
| C-ReX | Re: Samsun Modifiyem
Selam baylar.Bu bolumun acıldıgını gorunce sevindim.Ben de Gumushanedeyim.Gerci gecici olarak oradayız(perderin tayini nedeni ile) ve de KKTC deyim(okuyorum).O yuzden aralarda gelebiliyorum. bu sene G.haneye gittik.karadeniz turu ile basladık cunku ankaradan gidiyorduk. Samsun,ordu,giresun derken geldik.ilk defa karadenize gidiyordum.Samsunu cok begendim.arabama guzel bakıslar vardı.Herkesin gittigi bir cadde vardı neydi ismi ciftlik caddesi hah. yuruyerek gezdim oraları.guzel bir sehir ve cok hareketli idi.gerci 2 gun kaldım ama...samsuna yolum duserse sizi arayacagım. Baslıgınız hayırlı olsun.Genelde kıbrıs modifiyem ve ankara modifiyeme yazıyordum artık karadeniz baslıgında da beni gorebilirsiniz muhabbete talibim.. Adım Onur 1982 dogumluyum Kıbrısta okuyorum 3.yılım İc mimarlık. 1991 Model Honda Crx (1.6 16v 130hp) sahibiyim. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|