"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| WantED oFF tıme | Re: Samsunda modifiyem
abi var kolumda yani sol kolumda japon harflerinden bir tattoo ee bizz hondacıyızz
__________________ İMMORTAL |
| | |
| | #22 |
| WantED oFF tıme |
bu arada elektrikli arabalara biraz merak bende de var ama çabuk bozuyorumm sanırımmm eee aslında normal çünkü stratejimm always on speed oluyorrr ![]()
| | |
| | #23 | |
| Yönetim | Re: Samsunda modifiyem Alıntı:
.sen beden eğitimindesin dimi.görüyorum bazen senin arabanı orda
| |
| | |
| | #24 |
| WantED oFF tıme | Re: Samsunda modifiyem
başş harfler olayıı doğru sanırımda benim dövmeyi sen yapmamışsındır çünkü yapan tanıdığım biri. beden eğitimi de doğruu benim arabayı görmende doğru . iyi yaa samsun küçük yerr tabii
| | |
| | #25 |
| Aktif Üye | Re: Samsunda modifiyem
selam arkadaşlar... ben istanbuldayım ama samsunluyum geldiğimde görüşürüz özele numaralarınızı yazarsanız.. |
| | |
| | #26 | |
| |
| | |
| | #27 | |
| |
| | |
| | #28 |
| Yönetim | Re: Samsunda modifiyem
beyler ben 7 45 den sonra ve pazarları bağlanmıyorum.topik sizlere emanet.aman arka sayfalara düşürmeyinki yeni bakanlarda görsün
|
| | |
| | #29 |
| since 2001 | Re: Samsunda modifiyem
Arkadaşlar aramızda benzinli we elektirikli modellere sahip insanlar war örneğin ben bende bir tane elektirikli bir tanede benzinli war (full modifiye ) bizde zaaten orda bu işi yeni rayına oturtmaya çalışıyoruz. Yapılacak organizasyonlar tırmanma yarışları drag slalom gibi aktiviteler yapılmayı planlanıo inşallah baharda olur bunlar Benim adımda volkan biyoloji bölümünde okuyorum samsunda görüşürüz. Bide toplantılar kısmına şehir olarak SAMSUN adında bir topik açarsak daha iyi olur.
|
| | |
| | #30 | |
| |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|